Sola imorgon kanske? =D

Vardag / Permalink / 1
Det är vad jag ställt mig in på iaf. Sola och kanske lite bad =D älsk och jag ska faktiskt försöka hitta någon bra sjö och slappa lite imorgon. Är ju faktiskt ledig två dagar i rad nu, sen jobbar jag hela helgen. Bra med pengar blir det nästa månad iaf. Spännande. Måste ringa skatteverket imorgon =P vet inte om det stämmer men jaaaaa hehe. Tydligen iaf så har regeringen infört nåt nytt nu som säger att man ska tjäna på att jobba. Att man ska få mer i lön så skatten räknas tydligen inte i procent längre utan i hur mycket pengar man tjänar och hur mycket man jobbar. Väldigt bra tycker jag iaf. För så mycket skatt som dom drar. Tänk om man inte tjänar så mycket på en månad och så drar dom 33 %, de blir ju endel som försvinner. Go regeringen =D

Säger det igen =)) min jobbisar är verkligen underbara. Längtar till att få komma dit för alla är så himla snälla och gulliga =D hjälper en hela tiden och har verkligen tagit emot mig med öppna armar. Är lyckligt lottad som fått komma dit.

Inge trevligt när man har balkongdörren öppen och rök kommer in. Himla äckligt, usch. Avskyr verkligen ciggrök =(((

Åhhh är så mycket saker jag vill ha just nu. På min önskelista:
♥ Plattång
♥ Klippning
♥ Halsband från SNÖ
♥ Högklackade skor från Bianco

Hehe jag veeet, vill ha för mycket =P men men!!!
#1 - - Jessica:

Hej sara.

Det stämmmer att skatten kommer beräknas på hur mycket du tjänar, skatteverket kommer utifrån din förtsa lön beräkna hur mycket dom tror du kommer tjäna på ett år. Och utefter de bestämer dom en skattesats, allt kommer stå på din första lönesedel. Det kommer stå ett nummer ur en skattetabel å då är de bara att kolla på deras hemsida så ser du hur många procent du skattar.



Jag har vikarierat lite under året och har då bara skattat 8% ungefär.



Hoppas du blev lite klokare.



Kram Jessica

Till top