Svar på bloggfrågor =)

Bloggdesign / Permalink / 6
Tänkte svara dig nu Sara efter en hel dags väntan =))

All design med bilder, header, profilbild är gjord i Photoshop CS2. Jag är självlärd =)) det är alltid det bästa sättet att lära sig, klicka runt och gör fel =)) pyssla och prova.

Det finns olika stilmallar man kan välja för sin sida och därefter kan man själv ändra och fixa i koder. Den stilmallen jag använder heter Flowers. Allt jag kan om att ändra och fixa har jag fått från andra bloggare och gick även Teknik/IT i gymnasiet och fick lite erfarenhet därifrån =) men även där, fixa och ändra hur du vill, då lär man sig. Men glöm inte att spara koderna innan du ändrar om du skulle ångra dig.
En superbra sida med tips är Designadinblogg

Ipoden i bloggen kommer från My Flash Fetish. Där måste man bli medlem för att kunna skaffa en egen spellista. Även där får man koder som ska klistras i i kodmallen =)

Hoppas du blev lite klokare =)) är det nåt du undrar över så är det bara och skriva så ska jag försöka hjälpa dig =)
#1 - - Sandra:

hehe okey ska tänka på de:P.. sofias gravsten har kommit upp.. titt på min sida igen har lagt upp en bild,,

#2 - - Sandra:

förstår dig.. brast för mig när ja var där förut.

Men hoppas du har de bra i göteborg å trivs bättre än va du gjorde i "stan" =)

#3 - - mingla:

haha okej..nu fattar jag :)

#4 - - alix:

svar: Jaha, hah.. how come?

#5 - - Sara:

Hej.

Tack så hemskt mycket för information. Lät iof lite väl överkurs för mej, men man kan ju alltid ge det ett försök. Får se när jag får tid att sätta mej ner å pyssla med det där. Det är ju sommar å solen är ju här nu, så man har ju inte lust att sitta inne vid datorn då.

Men ännu engång så ger jag ett stort beröm för din fina sida. Du ska vara stolt som är så duktig :-)

#6 - - michaela:

HEJ. tycker din blogg är fantastisk och hade en som var stylad förut. nu ville jag göra en ny och tog bort den gamla. jag tänkte ändra lite med bilder och så men den "nya bloggen", som är ändrad från den som var tidigare har inte samma koder. tänkte ändra bakgrundsfärgen men koden "background: #FFFFFF" finns inte ens?! är allt nytt och funkar inte dina tips längre? tack på förhand, kram michaela.

Till top