Today I'm hitting the beach =D

Vardag / Permalink / 2
Jaaa faktiskt, idag ska brännan bättras på och förbättras. Men älsklingen ligger med röven i vädret och sover som vanligt =P omöjlig att väcka, har försökt skramla med disk men det gjorde ingen skillnad, killar =P haha!
Sitter och knaprar i mig lite kanel knäcke med smör, guuuud så gott. Hade inget hemma så.. Löning imorgon, man tager vad man haver!

Igår natt när vi gick ut med vovvarna vid ett så hörde vi från en lägenhet längre bort hur någon spelade musik skithögt. Då menar jag inte litegrann. Det ekade mellan husen och musiken ljöd 500 m längre bort där vi bor. Fick ju lov att ringa securitas och frågade om någon hade ringt. "OM, det har ringt". De hade varit där och knackat på men ingen öppnade så de hade ringt dit polisen =P
Vilka idioter till människor, sånna ska ju inte ens få bo i en lägenhet, skicka ut dom!! Klockan ett på natten, en onsdag =P smart..
Gissa vad han spelade?! Eddie Meduza och Wresvijk?! Stavas han så? =P LAME..

Nu ska jag gå och hoppa på sömntutan =P hehe Puss pusss
#1 - - Malin:

Jaa det e nära ett Hallelulja moment :)hoppas du får en bra dag i solen, själv så sitter man på jobbet o läser böcker :P Funderar på att gå ut i solen o läsa lite. Bara man e på jobbet så:P

#2 - - Alisa:

Jaa men självklart får du ta:)



Ååh tack gumman, satt ute på fikan nu och drömde mig bort till en strand i bikini åååh hehe

Ja men det är helt sjukt, HUR kan man vaar så jädrans idiotisk?

Till top