Jag är dum i huvudet =D

Vardag / Permalink / 3
Vet ni varför? Jooo för att jag skulle vilja vara ensam om en sak och för att jag tycker det ska vara lika regler för hund och kattägare =D visst låter det normalt?! =D det var sista uppmärksamheten anonyma kommentarer får av mig, sådeeeså!! Vendela.. Du vet att din IP-adress syns och jag kan lätt anmäla dig till polisen så de spårar upp vem du är och vart du bor och jag kommer inte tveka med att anmäla om du skriver sånt där, väldigt onödigt och jag har även bett om ursäkt för att jag ville vara ensam om en pryl!!! Så varför håller du på?! Gillar du inte mig, SLUTA LÄS DÅ. Svårt?! Blocka min sida så går det bättre =D för du verkar ju inte kunna hålla dig borta från min blogg!

Usch vad seg jag är =P men nu ska jag ta mig i kragen och göra mig iordning och gå till Allum. Sara = Seg + Dum i huvudet =D
#1 - - Charlotte:

Ja tänkte också springa in där idag och se om jag hittar något snyggt inför morgondagens party :) Då får jag nog allt ta och åka upp till Allum i helgen :) Kan ju passa på att handla lite mat på Maxi också.Jo men det är alltid rörigt i lägenheten i början, visst är det jobbigt men man orkar inte hålla på hela tiden. Man måste få vila lite också :)Nu ska jag också ta och gå hem från jobbet, blir halvdag ledigt för mig ju :) Jobbat på bra så tycker att jag är värd det :) Ska hem och städa och plocka efter mattläggaren som var hos oss i tisdags och la nytt golv i datorrummet.Hoppas att du får en fin dag så hörs vi om en stund igen :)

Stor kram!

#2 - - Josiee:

tsss neeeej:) allt bra annars?

#3 - - Sis:

hehe, hörde att du blev förbannad på min körskola nu :P Känns bra att man har backup ^^

kram kram

Till top