Lee Stafford RUTP Hair Growth Treatment Mask

Shopping / Permalink / 5
Jag vet att Lee Stafford är ett grymt märke =)) använder hans produkter väldigt ofta så den här ska jag köpa nästa gång jag är på Allum helt klart. Kan ju prova det innan jag klipper mig, lite billigare än en klippning också hehe!

Finns även på Eleven för 95 kr.

Beskrivning:
Ditt hår når aldrig sin fantastiska fulla längd och kapacitet, detta är ett frusterande, tråkigt och mardrömslikt problem för många. Tjejer som på alla sätt försöker få sitt hår att växa men som aldrig får de långa lockarna som de drömmer om.

När håret växer så kan det skadas, slitas och få förstörda kluvna ändar, allt detta innebär att man måste klippa det ännu mera och oftare vilket leder till att man inte får ut håret i den längden man önskar.

Denna lyxigt tjocka intensiva behandling förbättrar ditt hårs kvalité genom att stärka, reparera och reducera kluvna hårändar tack vare Keratin och ProVitamin B5. Den innehåller dessutom en Trichogenic sammansättning som hjälper ditt hår att växa och som gör att ditt hår når sin maximala längd.

#1 - - Anna:

Inlägget skrev jag för att uppdatera dom som besöker om varför det strular :)



Men mailat har jag redan gjort, min mailbox är full med kundservice mail om alla slags fel som varit :/

#2 - - Anna:

Det hoppas jag, vill nämligen skriva och det är kul att bar aposta rentext, ibland vill man ha sina bilder :/

#3 - - Monica:

kanske du får det av att åka hiss ? ;) jag vet inte !

Själv vet jag inte varför jag får svindel och känner mig yr ! Vet bara att jag har högt blodtryck just nu! det är ju inte så bra !Hadde du läst längre ned i bloggen kanske du hadde forstått min oro!



Du får ursäkta men jag tog bort din kommentar hoppas du ej misstycker ,

Ha en fin lördags!! Mvh Monica

#4 - - Paulina:

Tusen tack :)

#5 - - Barbie 08:

Köpte precis denna hoppas den funkar, gud vad lättlurad man kan vara

Till top