Somnade bort

Vardag / Permalink / 1
Måste till ICA och handla =P och ikväll ska vi mumsa makrill älsklingen och jag. Det får man faktiskt.

Känner mig inte på topp idag, vet inte varför. Somnade bort halva dagen när jag kikade på Piff och Puff HAHA sov till klockan fem?! Ska man verkligen göra det?

Hmmm tänkte på en sak. Individualist går det inte att vara. För så fort man lägger ut nåt i bloggen så har alla det sen. Känns sjukt tråkigt och med tanke på dagens sjuka samhälle där man helst ska vara just individualist så känns det ännu konstigare. ALLT som läggs ut i bloggar blir hur populära som helst, glöm att du får vara ensam om just den saken. Även om man beställer från USA så är det alltid någon som fångar upp det och beställer EXAKT likadant. Ursäkta att jag är bitter ni får beställa vad ni vill men jaaa. Ibland skulle de vara roligt att vara ensam om en sak och hädanefter tänker jag inte lägga ut vart jag får tag i allting för jag vill faktiskt också vara ensam om det! En liten skitsak egentligen men jaaa, ändå nåt som får en att må lite smådåligt, sjukt egentligen.

Mitt armband jag fick av älsklingen.. Älskar det! Har visat det förr och det tåls att visas igen. Kristaller är så fina =)) tur att jag har en älskling som kan knacka fram lite fint i framtiden hihi!
#1 - - B:

Well... du har tyvär rätt att det tar inte lång tid innan alla skaffar sig samma saker....MEN!!!! mina väskor från Samantha Thavasa (Japan)har ingen i hela Sverige (kanske tills nu, hahaha).

Till top