Stooora suckar

Vardag / Permalink / 5
Nyss pratat med DHL, de har INTE fått in min uppgifter som jag ringde om igår. En surtant la inte upp dom med andra ord. Dessutom kommer det kosta extra för att skicka den från Örebro, där den ligger nu, till Göteborg.

Hon undrade om jag kunde hämta den?! Ehhh jag bor i Gbg, nååågra mil som jag inte kan åka jusom och jag kommer antagligen inte hinna hämta den på torsdag när vi åker hemåt heller och inte på söndag för då är det stängt. Himla problem hela tiden =(( kan man aldrig få vara glad någongång?

Hehe baby blev arg och tog numret till DHL. "Du har inte gjort nå fel, de är ju dom. Du beställde väskan när vi bodde i Filipstad och adressändrade när vi flyttade, vad mer kan du göra? Ge mig numret så ska jag ringa." Min riddare =D men jag håller med honom, men sen har ju jag svårt att verkligen bli arg på någon jag inte känner i telefonen också.
#1 - - Alexandra:

hehe tackar tackar =D

#2 - - Zandrea:

Jag har också gjort det, haha ;D Det är omöjligt. Dock är min mamma duktig på amerikanska/inbakad fläta så hon fick till en rätt bra :)



KRAM

#3 - - Isabell:

Kolla in mina auktioner av märkeskläder och skor på min blogg :)

#4 - - Rebecka:

Men.. kan du inte vara glad för att du lever och har hälsan istället då? Det är ju trots allt bara en väska och inte jordens undergång.



Ryck upp dig nu! :)

#5 - - B:

ebay is the word!!!!! jag beställer AAAAALLT från ebay, snabbt, billig för det mesta o nån konstig gång betalar jag tull avgift.

Plus att allt kommer med svensk post. DHL o UPS krånglar.

Till top