En morgon med viktchock

Vardag / Permalink / 9
Ställde mig på vågen, brukar aldrig göra det annars, vågen visade 49,7 =P hehe woooow... Jag ska berätta vad jag åt igår.. Ett lass med grekiskkycklingsallad, ett halvt paket cremekex smultron, en latte, en Bonaqua Silvervatten, en melonsallad och 2 glassbåtar =P bara skit med andra ord. Sjuuukt..

Usch blir på så risigt humör när Baby säger att det är bara stänga ögonen för att sova!! KILLAR.. Har inte sovit inatt igen, bara legat och vridit mig och kikat på klockan, vaknat nästan varje hel timme =S Henke är en väldigt oförstående person ibland..

Ska ut med hundarna, äta frukost, packa in bilen sen åka.. I hettan =D ska nog kanske åka förbi Gina idag och köpa ett vitt fodral, vill ha det när jag ska på intervju på måndag, somrigt och fint. Älskar vitt och rosa =D

Kommer nog inte bli så mycket uppdatering i helgen tyvärr, ska passa på att vara ute så mycket som möjligt vilket jag tycker att ni också ska försöka vara, man vet aldrig när det vänder =D puss puss på er
image1827
#1 - - jespher:

Ska ta det lungt med kompisarna, grilla lite kanske, vad ska du göra i borlänge?

#2 - - Dress Like a Princess:

God morgon! :)
Fin bild

#3 - - ella:

oj va lite du väger=)?hur lång är du?hoppas du får en fin solig dag=)jätte varmt redan.

#4 - - jespher:

Okej, vrf ska du flytta till gbg då ?

#5 - - Dress Like a Princess:

Jag håller med dig :)

#6 - - jespher:

Va kul XD: lär tjäna myckert på det jobbet xD. Men är det lindex vid ullevi eller scandinavium elelr någon anna stans XD?

#7 - - ella:

oj oki=)men låter väldigt lite för din läng .lilla ja eju 158lång.. väger mer..hihi ha en fin dag;)

#8 - - Marie:

Med tanken på din läng så är de alldelese för lite:s Ditt BMI blir runt 17, vilket betyder att du är underviktig:/
hoppas att du mår bra och äter sunt:)

#9 - - Rebecka:

Yikes! :/ Jag vägde 47,5 till mina 168 cm i nian och det var inte bra. Men du känner såklart själv vad som är riktigt för dig. Mår du bara bra så! :)

Jag är numera 164 och väger 60 kg. Vägde lite mindre när jag tränade men har ju ingen övervikt. BMI tar ju inte hänsyn till muskelmassa heller så det finns helt klart bättre sätt att mäta hur "hälsosam" man är än att stirra sig blind på siffror!

Hoppas du mår jätte bra darling, och har kul i Gbg! :) Kramar!

Till top