Historien om mig och H

Kärleken H / Permalink / 9
Han är från Stockholm och jag från Borlänge =) Det är många som undrar hur vi träffades och här kommer då den historien:

Vi träffades för första gången för över 4 ½ år sedan i December. Han gjorde då lumpen med min och Limps kompis Fredrik och var uppe och festade i Borlänge. Fick veta innan att han var snygg, supertrevlig och från Sthlm hehe..
Hade just då pojkvän och inget hände. Men han fanns på nåt vis kvar i mina tankar för han skickade mail på Lunar och frågade efter mitt nummer.

Ett halvår gick och min dåvarande pojkvän gjorde slut i Maj. De tog inte lång tid innan jag hörde av mig till H, frågade vad han gjorde och att jag blivit dumpad. Han förstod vad jag gick igenom för även han hade blivit dumpad ett år innan.
Vi pratade mer och mer och det blev prat om att de skulle komma upp och hälsa på. Han, Thomas och Jimmy =D
De ändrade planer och datum säkert 3 ggr och jag hade inga förhoppningar om att de skulle komma upp alls.
Sen lagom till Midsommar 2004 kom dom =D kärlek vid första ögonkastet.. Kommer ihåg när jag såg honom stå är vid huset i Mellsta(camping), slitna trasiga ljuusa jeans, sin STOCKHOLM tröja och ett linne under, håret rufsigt och ett stort leende. Han var ju såå snygg =D "Spring till honom, det är de han vill" sa Limp. Och det var de jag gjorde =D sprang rakt in i hans armar.. Och där har jag stannat i 4 år nu, med motgångar och medgångar men vi är fortfarande tillsammans, förlovade och har två hundar tillsammans. Det är kärlek och jag vill och hoppas att den varar för evigt ♥
#1 - - Lina:

Du har så vansinnigt vacker blogg. Hur lyckas du? Min ser så grymt tråkig ut!

#2 - - Pernilla:

Åh så härligt=)

klart det kommer hålla, äkta kärlek rostar aldrig som man brukar säga=)

har du skickat läppglanset föressten?

#3 - - Karin:

jättefin profilbild!

#4 - - Anonym:

hur tog du ställning till att flytta till filipstad

#5 - - Alisa:

Åh eheh jag rös till när jag läste!:) vackert!

#6 - - Linda:

Ååh mys :)

#7 - - Anna:

Vad romantiskt det låter :) Önskar att jag täffat min pojkvän på ett lite mer romantiskt sätt (: Fast jag är nog bara glad att vi träffats alls :P

#8 - - Alexandra:

ÅH :) faan va mysigt! Jag vill också träffa någon, känns som jag bara hittar olycka hela tiden! Ni är nog menade för varandra =) Det tror jag!!

#9 - - Michaela - [ Foto & Design ]:

låter verkligen mysigt )

kul att ni har hängt ihop så pass länge :)

Till top