Macrolane

Vardag / Permalink / 4
Läste i ELLE om en ny bröstförstoring som inte innebär kirurgi =)) medlet heter Macrolane och är en kroppsegen gel som består av vatten och hyaluronsyra, substansen finns i kroppen naturligt och har till uppgift att binda vatten och förse huden med volym. Man går in med en kanyl i boobsen och fyller dom med Macrolane.

Ärligt talat så skulle jag verkligen vilja göra ett litet lyft, bli en full C =)) men det kostar.. 40 000 kr för en gång och sen måste man fylla på om ca 1 år igen för kroppen tar upp ämnet och man kissar ut det. Andra gången kostar det runt halva priset.
Men hellre det än gå runt med sillisar som ser sjukt fejk ut. =)

Är man inte nöjd så tycker iaf jag att det är bra att det finns sätt att ordna det på!! Varje människa lär bestämma själv =)
#1 - - Charlotte:

Ja de är ju helt underbart att ha badkar hemma :)

Vad händer idag då?

#2 - - Kristina:

Läste att din blogg kanske ska läggas ner. PROTEST AB!! Vilken omogen slyna!! Varför ha en blogg om hon inte förstår insikten av det? Att ha en blogg med ett kommenterafält innebär ju att man ger folk rätten att ha åsikter. Din blogg gör mig glad!

#3 - - Rebecka:

Nej nej nej gumman, akta dig! Läste fakiskt om Macrolane igår också, kom in på en artikel om det av en slump och eftersom det bygger på samma grej som Restylane fast med större "molekyler" så är resultatet att vänta; KNÖLIGA TUTTAR!

Jag gick in på en sida tillhörande en plastikklinik och kollade före/efterbilder och fick det bekräftat. Ser inte bra ut, knöligt och ojämnt som om ngn fyllt tuttarna med toapapper. Då är riktiga silikoninlägg tillochmed snyggare! Men har du redan bröst finns väl ingen som helst anledning!? Du ska vara nöjd för du är redan fin, dumma unge! Skulle fan aldrig våga spruta in främmande material i kroppen, i synnerhet inte ngt från döda kor! :(



Btw, vadå lägga ner bloggen?

#4 - - Anonym:

Du verkar inte riktigt ha koll på vad du talar om Rebecka. Macrolane är icke-animaliskt och fungerar super!

Till top