- Fredagkväll -

Vardag / Permalink / 4
Har precis fixat färdigt Malin-Catarinas design. Då kan gå och besöka hennes sida HÄR.
Pillat lite i mina mallar också, fixat bubblorna i kommentarer lite.

Haha det är Hål i Väggen just nu, sjukt program. Fler sånna program i sverige tack.

Småpissed på nya IPRED-lagen.
Fattar inte hur de har tänkt. Skivor och filmer man inte kan få tag i i sverige då? Eller låtar som inte ens finns som utgivna singlar? De har kommit på den här lagen bara för att svenska artister inte tjänar några pengar här i sverige, för få människor köper deras skivor och vi dissar svenska filmer. Kanske är för att svenska artister är så sjukt dåliga och likaså filmer. HUR många bra svenska filmer finns det idag på marknaden?! De som kan sjunga slår även utomlands. Men inte ens kändisar gillar den här lagen. Nej usch, arg..

Ut med vovvarna nu sen ska jag tvinga till mig en massage. SÅDESÅ.. Puss pussss
#1 - - Schnitzel:

Ja men ladda inte ner svenska filmer och låtar då ;) hehe

#2 - - Magnus:

Lagen har nog inte mycket med Svenska artister att göra, utan det är för dom stora bolagen i Usa som trycker på Sverige. Tyvärr :(

Dom vill ju kunna pressa pengar ur den som laddar ner illegalt via civilrättslig process, och det kan handla om mycket pengar då.



Låtar/skivor som inte finns i sverige är ju inte meningen ska finnas här (finns antagligen inte rättighet att sälja i Sverige då), så dom skiter ju fullständigt i oss i sverige på det viset :(



Men håller med om att det är skit, OM det nu ska finnas nån sån härlag ska det först gå genom Domstolsbeslut för att få ut uppgifterna, sedan ska det först krävas en Varning, först därefter kan det bli tal om nån process av nåt slag. Men bästa är ju om Sverige kunde stå på sig och inte pressas att genomföra sen sån här lag.

#3 - - Junitjej [Vinn smink!]:

Så snygg din bloggdesign är!

Hoppas du får en trevlig lördag!

#4 - - Timms:

Skönt att det finns fler än jag som insett att svensk musik suger!!



Nästa stora svenska artist blir väl den där tolvåringen från idol. Då kastar jag fan in handduken! =)

Till top