Arga Lappen

Humor / Permalink / 9
Har hittat en ny favoritsida haha. Men vissa av dom borde tas på allvar tycker jag =P vi har själv äckelpellar i lägenheterna, folk som tar tvättider mm. Det finns inget man blir så förbannad över när någon annan tar ens tvättid. Iofs så får man ju ta ut deras tvätt men vem vill ha en arg granne efter sig som sitter och väntar på en nere vid maskinerna?? Haha.


Hahaha bild från ArgaLappen
#1 - - Cristel:

åhåå tack !

jag är ju frisör så jag gör den själv på salongen! senaste färgningen får jag tacka min kille för haha ;) annars brukar jag ta hjälp av min kollega ;D

#2 - - sandra:

Mena inte just DE inlägget. Mena att du brukar ju få arga reaktioner ibland av annat du skriver. Nej men hur ofta såg du och jag varandra då? typ tre gånger max. så de är väl inte konstigt att du inte såg mig prata med dom. Visst erkänner att jag hade bättre kontakt med Carl än med Conny men för de så har jag rätt till att skriva att jag tänker på Carl när de hände.

#3 - - Dress Like a Princess:

Hahaha sköna lappar :P

#4 - - Alisa:

ahahah men LOL!

#5 - - sanna:

Jaså tror du jag är rädd för att träffa nytt folk?



Men jag säger så här, då kanske jag inte hörde ditt hej. Men jag uppfattade de som att du inte sa det.



Tyvärr så försökte jag vara trevlig och pratade med dig, men eftersom du var spydig så orkade jag inte lägga mer energi på dej.



Så är det bara, mer är det inte!

Kvittar nu, behöver inte förklara hela tiden fram och tillbaka.

De intrycket du gav mig kan jag inte ändra på i detta lag.

Om din Henke tyckte vi var tråkiga får han vä'l göra det. Men eftersom man jobbade den dagen så är man inte så jävla på hugget men snällt mot sin vän som fyllde år! Mer var det inte!





#6 - - Viktoriae:

Sv: Oj, det var ett tag du har varit arbetslös nu då:( Men Göteborg som är så stort, vad har du för utbildning osv?(Om man får fråga) Och hur kom det sig att du flyttade?

#7 - - sanna:

jag förstår det är lätt hänt när man är tre!

jo, alla vill ju vara med!



men då fick man ju sin intryck också tyvärr!

eftersom jag tyckte synd om henne..

#8 - - Emelie:

haha, ja en del saker gor nog en lite irriterad!

#9 - - Linda:

Haha, jag måste fota lappen som sitter i vår tvättstuga! attans att jag glömt den! ska lätt skicka in den till arga lappen !

Till top