Blogg = Nya Lunarstorm?!

Vardag / Permalink / 0
Trodde verkligen man kunde komma ifrån Lunarstorm/PA och alla dessa småbarn som tror att de vet allt, kan allt, har allt, flashar tuttarna och röven mm mm. Men ack vad fel man hade. Väääldans tråkigt men men. Skulle vara roligt om alla dessa människor över minst 18 kunde träda fram och visa sig. På mest aktiva listan ligger det mest dom som är under, som inte har nååågot vettigt att skriva. Säger inte att jag har det heller men man vill ju läsa några som har liiiite livserfarenhet och har liiite mer innanför pannbenet. Ojj vad elak jag låter hehe antagligen någon som kommer ta det fel IGEN. Men vet inte riktigt hur jag ska förklara det på ett bra sätt så att alla förstår.
Usch vad jag muckar gräl här känner jag hehe. Klart ALLA får skaffa blogg, det är inte de jag menar hehe. Bara jag själv som förstår som vanligt.
Och NEJ jag anser inte att jag är bättre som sagt!! Så att alla har det klart för sig! Och ja, LAME är mitt nya favoritord!

Önskar jag fick följa med älsk imorgon. Kan han inte klämma ner mig i sin ryggsäck?! Det går faktiskt haha jag har provat =D hahaha. Men måste vara hemma, möte på måndag så!

Sitter och lyssnar på riktigt konsigt musik just nu, trance. Sånt som man bara vill hoppa runt och vara galen till, lägger in den här i bloggen haha, ingen kommer tycka den är bra. Den är bara galen.
Tror Adam Sandler gjorde en sån här liknande låt för några år sedan. Kan inte hitta den nu tyvärr.
Till top