Bloggtorka?!

Candis / Permalink / 3
Fler och fler börjar skriva mindre och mindre. Fler tappar sugen och lägger av. Även jag, bruden som skriver 10 inlägg om dagen, börjar tröttna lite smått. Vad ska man skriva om? Man känner sig tvingad. Haft bloggen i 2 år nu faktiskt. Raderat mycket inlägg men länge har den funnits.
Kommer ihåg när fenomenet BLOGG blev populärt. Lunarstorm bytte namn på Dagboken, ramaskri, ville ha kvar Dagboken och inte byta namn till blogg, det skulle ju snart försvinna som vilken modefluga som helst.
Men än så länge är blogg populärt, kanske populärare än någonsin.
Blogg för mig innebär att träffa nya människor, hitta vackra bilder, få tips och hjälp från andra i samma sits, få inspiration.
Men samtidigt är det fullt med mobbare, HA-begär, reklam och den svenska avundsjukan.
Vad är egentligen speciellt med just BLOGG?
Vad hände med godingen dagboken, med papper och penna? Finns det några därute som faktiskt för dagbok fortfarande? Jag vet att jag gör det iaf, allt kan inte skrivas här och vissa saker är helt enkelt väldigt privat.

Man kan ju fundera när bloggfenomenet kommer att börja dö ut? Undra vilken ny internetfluga som kommer dyka upp då?
#1 - - Anna:

Sv: Han jobbar på tankbåt, så dom åker lite dit det behövs :) Men det är nog oftast inom Europa. Nu den här gången, så har dom nästan bara farit runt i olika hamnar i Sverige :)





Angående det om dagbok, så jag skriver dagbok fortfarande, känns inte som om man kan skriva av sig allt på bloggen så :)

#2 - - Ett Angelica:

Tack för den omtänksamma kommentaren i min blogg. Det är bättre nu, men trots det vet jag fortfarande inte vad som hände. Hel konstigt!



Hade så bra!

Fin blogg btw :)

#3 - - Marra:

Jo men jag kan nog säga att jag skriver delvis dagbok, jag skriver ju om mina tankar och sånt som berör mej för tillfället :))

Till top