Dags att ge upp för idag kanske?

Vardag / Permalink / 6
Blev sjukligt sugen på fiskpinnar idag efter att ha sett Findus reklam på tv. Tänkte det skulle vara intressant att kolla upp hur mycket fisk egentligen fiskpinnar innehåller.
ICAs egna hade hela 60 % fisk i sina pinnar, medans Findus hade 49 %, fast de står på förpackningen att de är 61 %. Hälften är alltså panering och annat skit?! Snacka om att förvilla konsumenter. Hädanefter tänker jag googla på produkter innan jag köper. Jag vill ha fisk, inte panering..

Ska bara ta ut lillen på sista promenixen. Hoppas att jag även idag slipper träffa på lösa hundar och deras idioter till ägare! Känns som att turen kommer vända snart, känner det på mig. Speciellt med en som bor bredvid i huset. Hans hund är så underbart söt, men jag litar inte på honom alls. Och han är ALLTID lös, nästan så man skulle ta kontakt med Akelius och säga det till dom! Människor och inte följa regler, ska de vara så svårt och bara sätta på honom koppel?!
#1 - - Hang:

Jag opererade bort nästan båda (yttre&under) mina menisker. Och mitt korsband är nu av tyvärr.

#2 - - Maria:

Näe, fy va trist!!! Jo, jag försår dem oxå, till viss del, men att SÄNKA din ersättning när du fått den lite högre innan är juh sjukt!!! men reglerna är väl såna nu... =/



Jag läste nånstans(kommer tyvärr ej ihåg vart) för ett tag sen att det skulle bli svårare att få bidrag och lån, men jag kan säkert ha missuppfattat...



Ja, tidningarna skriver mycket skit, skulle allt stämma så blir man juh mörkrädd... =/

#3 - - Lina:

Kommentarer som skrivs enbart för att få läsare IGNORERAS..Jo jag märkte de, åhh.. blir lite arg när jag väntat helt länge på att få se de och sen märker jag att hälften har jag redan sett =/ Suck men men de blir att sitta vid datorn och se =) de går ju lika bra.. Fin blogg du har =)

#4 - - Lina:

Riktigt bra låt denna vecka =)

#5 - - Bea :):

Vilken härlig bild

#6 - - Marra:

Ja och sedan är säkert findus fiskpinnar dubbelt så dyra. Vi betalar en hel del för bara märket med andra ord :)

Till top