Dags att stänga av allt och gå och lägga sig kanske?

Vardag / Permalink / 8
Usch vilken nattmänniska man är, inte bra inte bra. Men imorgon har jag bestämt mig för att försöka gå en riktig långpromenad med vovvarna, hitta någon mysig väg, behöver det känner jag. Sitter inne utan att göra någonting alldeles för mycket, blir så fruktansvärt rastlös. Jag behöver ett jobb, snälla ge mig ett nååågon!! Börjar få psykbryt snart..

Älsk ska på en andra intervju med ett företag imorgon. Håller verkligen alla tummarna för att det ska gå vägen, men det tror jag. De har inte intervjuat någon annan. DÅ kommer lilla Sara vara stolt över sin Henrik kan jag meddela. Mer vill jag inte säga hihi. Mer får ni nog veta imorgon!
Hans knä mår lite sådär just nu. Han är ju så envis och vill inte ta det lugnt. Nu på kvällen stönade han rakt ut när det gjorde ont för att han inte kan lugna ner sig, himla karlslok till att vara macho hela tiden =P

Kan det verkligen stämma att det kommer en FJÄRDE Pirates film???
Älskar dom filmerna och har alla tre hemma men man vill ju inte hoppas för mycket! Då kommer Russel Brand spela Jack Sparrows lillebror. Men som sagt, bara Depp, Kiera och Bloom är med så säger jag ingenting. Ingen är väl hetare än Depp i den filmen. Men har fått för mig att de slutade efter den tredje filmen?! Hmmm.. Läste på IMDB, 2012 är filmen beräknad till. Shit, då är ju jag typ 27 bast, maaaa!!!

579 sidvisningar blev det idag då. Riktigt skoj =D Men nu ger jag upp för idag. Nussa gott. Pöss pösss
#1 - - Sanna E:

haha, eller hur-



söt han e!

#2 - - Charlotte:

God morgon sötnos!

Händer idag? Puss

#3 - - fundersam:

ja, åldrandet slipper tyvärr ingen ifrån ;) den drabbar alla gammal som ung ^^- men unga har lite svårt att greppa det, kanske är det rädslan för att bli just vuxnare och äldre som skrämmer ungdomar idag när dom beter sig som dom gör ^^. vem vet. lev väl och ha de bra :). mysig blogg förrästen. en av dom bästa hitills! :)

#4 - - Jonna:

Vilken fin blogg du har :)

#5 - - Fridaf:

På killarnas avdeling på H&M, dom har riktigt snygga jeans där!

#6 - - LINA VERONICA:

hoppas det gick bra på företaget för honom! :)



underbart sööööt vovve! ;D

#7 - - HannahSthlm:

Godmorgon;) Mysig bild!

#8 - - Svägerskan:

haha hallå blondie hur kan du vara 27 år 2012 ;OHAHA

Till top