De är inte hemma förrän inatt

Vardag / Permalink / 7
Klockan halv fyra hade de rättat klart proven. De kommer som sagt inte vara hemma förrän sent ikväll/natt. Bara de tar det lugnt och kommer hem hela och utan skador. De hade tydligen suttit i kö nästan 1 ½ timme nu, helt sjukt. Rusningstrafik är inte skoj, speciellt inte i Sthlm.

Ska och kolla min astma den 4:e december också. Rätt skönt och kanske få se om de blivit några ändringar under åren. Har ju inte varit och gjort tester sen jag var liten. Kanske man kan få en bättre medicin också.

Hancock släpps den 19:e November också. VILL HAAAA!

Kikar på lite AFV, sen ska Zammisen få komma ut och kissa lite. Har inte riktigt förstå att det är Fredag idag, känns inte som det?! Vad hittar ni på ikväll?? Något skoj?Undra om man ska ta och sätta upp en lapp på dörren till brevbäraren: INGEN MED UTLÄNDSKT NAMN BOR I DEN HÄR LÄGENHETEN..
Vi får nämligen post till hon som bodde här innan. Fortfarande?! Snart gått 6 månader sen vi flyttade in. I början var vi snälla och la dom på postlådan men nu börjar jag få nog. Mest av brevbäraren, hallååå du ser att det står OHLSSON ERIKSSON på dörren va??
Vi får minst ett brev i veckan.Hmmm visst är Jessicas klänning väldigt lik den som kom hem till mig idag?? Superfin är den iaf..
Jess är något av en stilförebild för mig faktiskt. Iaf som hon klädde sig under Newlyweds!
#1 - - Linn:

Sv; Hahah så kan du ju inte skriva till mig då halva min släkt kommer därifrån! :'DHahah okej, egentligen från Mora men ingifta i nån Särna-sekt :'D

#2 - - Linn:

Sv; Nä dom pratar väl norska? Eller de brås på et ist fö svenskan. Men man hör iaf inte vad dom säger. Men jag önska jag kunde prata så, då kunde man snacka skit om folk medans dom lyssnade. hahaha :'D

#3 - - Linn:

Mina vänner från mittendalarna tycker att jag pratar sjukt grovt dalmål medans dom från södra dalarna inte alls tycker det ;'D Jag tycker inte de själv men när jag hör mig inspelad är de heemskt. haha :PJaa men ellerhur? Asgrymt!

#4 - - Linn:

Sv; Bor i Hedemora :]

Men kommer från Furudal.. ovanför rättvik typ!Haha aaw

Btw, vart kommer jessicabilden ifrån? Nått klipp? :) Vill se ;D älskar henne

#5 - - Anna:

sv: nej förstår inte heller hur man kan glömma sin hund. men han är ju jägare. kanske var viktigare att skjuta den där älgen :p

#6 - - Karin:

Hoppas du får en trevlig kväll, sj så jobbar jag :) Såg den fina klänningen längre ner, gorgeus!

#7 - - Linn:

Sv; Ohja, älskar sweetkisses, haha. skrev med de i min header t.o.m! Snackar med en brud på myspace som är jessica-besatt. Från USA - riktigt roligt :D

Till top