Det blev Idol ändå..

Vardag / Permalink / 6
Lär ju kolla på Idol och kika när Johan gör bort sig hehe. Ska bli väldigt intressant att se fågelungen sjunga soul. Kollar aldrig på Idol annars, vet inte varför. Tycker de inte är speciellt roligt helt enkelt.
Efter Idol får det bli Newlyweds hehe har ju två skivor kvar att kika på. Mysigt..
Skulle köpt Vinägerchips idag, ångrar att jag glömde bort det, får göra popcorn istället, näst bästa.

Sitter och pillar på en ny bloggdesign, en ljusgrön en. Supersöt, vårig och stilren. Vet dock inte när jag lägger upp den. Vi får se helt enkelt.
Men gud snälla Johan. SLUTA SKRIK som en stucken gris!!! Och alla små snorungar, håååååålll TYYYYYYYYST. Det här är anledning varför jag inte kollar på Idol längre. Herregud snorungar!
#1 - - Anonym:

Jag tror en del av de fixar nån form av skivkontrakt om inte annat så ger de ut musik själva, ja förutom den som vinner förstås.

#2 - - bella:

jag röstar inte på Johan för att han är söt, jag röstar på han för att han har en sådan utstrålning, bra scennärvaro och en grym röst!Jag blir förbannad när folk äger att man röstar på han för att han är söt! Tilloch med min morfar och mormor tycker om johan palm! :O

#3 - - sanna:

Tröttnat på Anna.

Hon väljer hela tiden tråklåtar.. Nää hon får säkert skivkontrakt eftersom hon är udda men naa :)

#4 - - Alexandra:

Aaa. Han åker ju aldrig :S Nästa gång kanske de blir hans tur får man väl hoppas.

#5 - - Timms:

Ha ha ha! Äntligen nån mer än jag som inte tittar på Idol. Jag trodde seriöst att den där Johan inte var en dag äldre än typ tolv.

Nice design på bloggen. Hur gör man för att få det så här snyggt?

#6 - - Fia:

Vart köper du vinägerchips?.

Till top