En ensam söndag..

Vardag / Permalink / 7
.. början på den ensamma veckan. Vill verkligen inte vara utan älsk ända tills på fredag, känns verkligen hemskt. Vad ska man hitta på hela den här veckan egentligen? Kvällarna kommer bli värst, när ingen älsklinge ligger bredvid. Får ta Zammeliten istället, han får agera stand-in de här dagarna hehe. Men innan han får vara i sängen så måste han få bada, skitig liten kille det där. Whisky ska nämligen åka med gubbarna hem till svärmor. Kort och gott bara för att det är lättare att ta upp en liten hund istället för två stycken OM det skulle komma en lös hund som det tyvärr gör i tid och otid.
Det värsta är alla ignoranta ägare. Det finns en anledning till varför alla med små hundar tar upp dom så fort det kommer en stor, de är små!! Lätt munsbit.

Bloggen krånglar fortfarande ser jag..

Men nu ska jag ut med vovvarna innan Jon kommer och lämnar tillbaka lilla tv:n vi haft i sovrummet. Bra det, för jag kan inte sova utan tv:n när jag är ensam hehe. Mörkrädd kanske det heter med ett annat namn.

När ungefär är det okej att börja julpynta? =D


Tack och lov så finns Jon här OM det mot all förmodan skulle hända något. Det känns väldigt skönt faktiskt. Känner ju inte alltför många här, men han vet jag att man kan lita på. Värmlänningen hehe =D
#1 - - Emma:

usch, lider med dig som måste vara ifrån din älskling så länge! Men tänk vad mysigt det kommer vara att träffa honom sen :)



kramis

#2 - - Johanna:

Jag tänker hålla i mig till första advent om

3 veckor. Då åker pyntet fram och gardinerna byts =)

#3 - - humorsajten:

Hejsan! hur har din helg varit då? Hoppas du får en trevlig dag!

#4 - - Emma:

Jag bara ÄLSKAR din blogg : ) haft den i favoriter hur länge som helst... Du gör så mkt fint.. I just löv it : )

#5 - - Alisa:

Du har en utmaning i min blogg!:) Kika in den!:)

#6 - - SecondhandTorget:

Hej!



Vi erbjuder alla att annonsera GRATIS! Gå in på "köp & sälj Info" för mer information hur du ska gå till väga. Vi garanter den absoluta bästa servicen av alla köp & sälj bloggar. Men vi gör så mycket mer på vår blogg.



Vi anordnar tävlingar, skapar inspirerade outfiter av annonserna på bloggen, tipsar om secondhand butiker, gör intervjuer och har diskussioner osv.



TA en titt bland alla kategorierna och fynada eller inspireras.



Ha en bra dag önskar SecondhandTorget

#7 - - Maria:

Jag brukar sätta upp julljusstakarna i fönstren runt första advent, samt balkongslingorna, sen åker det upp några tomtar lite då och då ända fram till jul... Balkongslingorna kan man juh ioförsig sätta ut redan nu egentligen, men låta bli att tända förrän första advent, kanske...

Till top