Fildelning. Bra eller dåligt?

Candis / Permalink / 8
Om man inte ska ladda ner kan ju sverige börja ha biopremiär för filmer SAMTIDIGT som resten av världen till att börja med.
Sen hur FASIKEN ska man få tag i vissa låtar OCH filmer som ALDRIG släpps i sverige på DVD eller skiva?
Ta t ex Jessica Simpsons flopp film Major Moviestar, hur ska man få tag i den? När den inte kommer släppas i sverige? Eller Soul Plane, den finns inte att köpa längre!!
Eller alla techno låtar som ligger ute just nu, remixer. Eller alla artister vars skivor ingen internetbutik tar in?!
Itunes är skitbra tycker jag. OM MAN HAR EN IPOD vill säga. Nej usch vad irriterande det är egentligen.
Sänk sedan priset på nya DVD filmer, de kostar inte mångra kronor att göra och 90 % av pengarna går ner i någon rik snubbes ficka.
Men jag tycker inte man ska överdriva med nedladdning heller, måttligt är alltid bäst. För de finns ju faktiskt dom sitter och laddar ner flera hundra GB varje dag..

Tänk om man inte vill sitta och vänta på att sega sverige ska sända nya Prison Break eller Lost t ex. De ligger väl nästan ett halvår efter på vissa serier. Lär man flytta utomlands då för att kunna se nya avsnitt?!

Källa: Aftonbladet

Vad tycker ni om det här med fildelning och nedladdning???
#1 - - Anonym:

är så nöjd såå :)..

#2 - - Anonym:

du sara, jag har en vän som också vill ha hjälp med sin blogg, har henne länkad på min blogg. Anna heter hon. kram

#3 - - fia:

jag tycker som du . släpp då filemrna i tid i detta av långa land , och lägg krutet på annat än fildelning , en lag som gynnar dom som redan tjänar massor med pengar .

knasig lag denna fra...

#4 - - Ida Hasselqvist:

Fin blogg du har!

#5 - - Emma:

Jag orkar inte vänta på massa serier att gå på tv;n, däremot gillar jag att köpa dvd-filmer & skivor. Givetvis laddar jag hem sådant också, men inte lika ofta.

#6 - - Anonym:

okej ska säga till henne!

#7 - - Alexandra:

Sv Åh den är god :)

#8 - - Magnus:

Jag tycker nog inte ens det gör något om folk laddar ner massvis, det är ju inte som att de skulle köpa allt det annars. Många använder nog torrents och liknande för att provlyssna på allt möjligt och det är därför de laddar ner så mkt.

Till top