Förvånande..

Vardag / Permalink / 4

Nevnarien lade ut en video på sin sida idag och visade hennes och sambons lägenhet. Sen började hon prata. Man har ju alltid en liten bild av hur människor låter när dom pratar. Speciellt när man sitter på bloggen och inte hört människorna förut. Som när Kenza blev årets blogg och pratade, blev chockad, låter hon så? Haha. Vet att jag är sjuk. Men det är lite skoj att höra människor prata om man bara har läst deras blogg. Ingen låter som man tror att de ska göra hehe.

Älsk och gänget är snart i Lerum nu, äntligen. Ska bli skönt att få krama och pussa på honom, sova bredvid, slippa gå ut själv med hundarna, slippa vara ensam hemma. Min älskade baby. Avskyr att vara ensam hemma, men nu är det över för den här gången iaf. Han skulle även köpa med sig lite donken hem också. Älskar deras Double cheeseburger. Mums.
Imorgon tror jag vi ska på bio, men vi får se. Vet inte om de går någon film som man vill se direkt. Hade varit mysigt att göra någonting iaf.

Kollar på Hål i Väggen HAHA.. En tjejen gjorde nåt hopp/dyk för att komma igenom och misslyckades, hennes kommentar var.. "Hahaha jag ser ut som Frasse, min hund, när han ska bajsa". Det lät så förbaskat roligt haha.
#1 - - Sofia:

- Fin blogg :)

#2 - - Sara:

Haha, jag vet vad du pratar om. Jag har liksom förutbestämt hur dom ska låta, sen när man lyssnar blir man helt paff! :)

#3 - - Sara:

Förresten så tycker jag att jag känner igen dig så himla väl! Var är du ifrån?

#4 - - Sara:

Som ny läsare ville jag bara lämna ett avtryck. Blev lite facinerad av din layout, grymt fin! Har du gjort den själv?

Ha en trevlig lördag..

kram

Till top