Går under av tristess

Gnälligt / Permalink / 4
Det här är fasiken inte klokt. Orkar inte sitta hemma mer nu, kommer få ett utbrott snart. Avskyr att inte känna mig behövd, helt värdelös som bara ligger hemma i soffan. Det irriterar mig så fruktansvärt. Kan för allt i världen inte förstå människor som inte vill jobba, det är inte roligt och vara hemma hela tiden och inte göra någonting, inte träffa människor, bara ligga hemma. Skulle göra nästintill vad som helst för att få ett jobb där jag trivs just nu.
De som inte varit arbetslösa en längre tid kan verkligen inte förstå hur det är, man går under tillslut.
Känns väldigt konstigt att under de 2 månaderna som jag inte jobbat på Lindex så har de inte behövt en extra en enda gång?! Man börjar fundera på om något mer ligger bakom det hela.

Älsk fick jobbet också. Är superglad för hans skull men samtidigt ledsen för min egen. Vet inte hur jag ska kombinera det. Ledsen ena minuten, glad den andra. Och det kommer inte bli roligare när han fick detta jobbet nu, han kommer resa runt i sverige och vara borta flera dagar i sträck efter Nyår. Har inte jag ett jobb då, då vet jag inte vad jag gör! Flyttar hem till mamma och pappa kanske =P
Dumma tankar, vill bara spy!!
#1 - - Sofie:

Det är en mini Australian Shepherd. Får hämta han nästa fredag. Ska bli så himla kul! :)



Du kommer säkert få ett jobb. Annars får ni flytta till Sthlm, här finns det fullt med jobb! Så kan vi å ut med våra hundar ihop :) Nej men jag tror du kommer få ett jobb snart! Ge inte upp bara!

#2 - - malin:

har du kollat inom äldrevården(hemtjänsten brukar behöva mkt hjälp) och förskolan där nere? Vet att jag tipsade dig om det i filipstad men här borde ju ändå finnas större möjligheter! sänder en kram till dig, vet hur det känns och önskar dig lycka till!

#3 - - Gisela:

Åhh!! va kul! kontakltar dig så snart jag kommer hem från jobbet :D

#4 - - caroline:

aa men faktiskt inte när man gör läsk av just päron smaken :)

Till top