Hissar & Dissar

Candis / Permalink / 6

- Rökare. Förlåååt, men det är skitjobbigt när man inte är rökare själv! Man vill bara skrika rakt ut och gå bärsärkargång varje gång man får lov att tränga sig förbi folk som står utanför porten och bolmar!

- Människor som är en fara för andra. Han har krockat 30 ggr och nu senast glömde han lägga i handbromsen så bilen hade rullat baklänges utför en slänt 100 meter. Över en länsväg och in i en villaträdgård, där den mirakulöst forcerade en gungställning.
HUR kan han få ha kvar sitt körkort? Det undrar jag. Och folk tycker det är roligt att han är en av sveriges värsta bilförare?!
Skärp till er sverige... Om jag visste att jag var klantig, en fara för andra så skulle jag kasta mitt körkort direkt och inte gå runt och skryta om det.

- Tandläkarpriser. Att det kostar närmare 1000 lappen för att dra ut en tand, det är ju verkligen sjukt. Hur kan man tillåta så höga priser? Tandvården borde bakas in i skatten. Betalar mer än gärna pengar varje månad för att kunna gå "gratis" till tandläkaren och göra undersökningar med jämna mellanrum och få hål lagade innan det börjar göra ont.
Men nu drar man sig för att gå dit och för mig är det mest priset som gör att jag inte vill gå!


Julstök. Snart dags för första advent och julsakerna ska komma upp. Allt blir mörkt, mysigt och varmt. Tända ljus, julkulor, polkagrisar, saffran, pepparkakor, risgrynsgröt, julmusik, paket. Åhhh julen är underbar!

Snö. Ska helst vara snö i drivor, metervis med snö. Det är då de är som mysigast. Vovvarna älska snö också, skuttar som små hjortar och busar. Vi kan ju hoppas iaf att snön kommer i år och att den kommer rejält.

♥ Kinderäggchoklad. Min nyfunna kärlek. Det är så sjukt gott. Tar nävar med denna choklad när jag handlar haha. De borde verkligen fundera på att ta in chokladkakor med denna underbara goding. Tror det skulle bli en succé faktiskt.
#1 - - Anna:

Härligt att du ser texten nu iaf. Jo visst är det konstigt, man förstår sig inte på människor som bara är ute efter pengarna. Var finns den äkta kärleken?



Jag håller helt klar med om din diss till tandläkarpriser. Lagade nyss hål hos tandläkaren och det slutade på 3000:- Efter det gick jag med i Frisktandvården. Då betalar jag 89kr/mån och får då lov till undersökningar samt akut tandvård. Det kanske är något för dig?



#2 - - Anonym:

åhh visst är det mysigt med julstök! idag blir köket klart med tapeter och allt! så i morgon ska jag sätta upp julgardiner! sen ska jag ta upp julsakerna från källaren i veckan! sååå mysigt!

#3 - - Anonym:

ja men visst vill man ta fram julsakerna redan! fast man kanske får ha lite pli på sig själv, hiihi. Jajemen ska lägga upp bild på köket sen!

#4 - - Anna:

Yes, man måste laga alla hål man har innan man kan gå med. Det var därför det blev så dyrt för min del. Men det är värt att betala den summan. För nu slipper jag gå och dras med tandvärk för att jag inte har råd.

#5 - - Yonna:

Håller lugnt med om rökare,, usch usch..

Haha OCH håller med om kinderäggen. Dem är dundergoda!!!

#6 - - kajsa:

har för mig att jag har sett kinderäggschoklad på ica, dom är i små avlånga kakor och förpackningen är orange/vit :)

Till top