Hur vill du shoppa???

Candis / Permalink / 7
Finns det något värre än butiksbiträden som slänger sig på en så fort man kommer in i butiken? När man står och pillar på en tröja och så hämtar de en annan och visar? WHAT? Jag är inte intresserad av dina försök att sälja mer varor, jag vill bara kolla på just den häär tröjan och ingen annan bara för att båda är stickade.
Hemskt också när man går in i en butik och de ignorerar en för att de pratar privat med en kollega eller bekant.
Eller när de är snäsiga och allmänt sura. Då går jag ut. Inser de inte själva att om de är otrevliga så vill man inte komma tillbaka??

Vad tycker du krävs av butikspersonalen för att du ska komma tillbaka??
Är du en sån person som älskar mycket hjälp? En sån som går i sin egen värld och vill vara ifred? Eller någon som är mittemellan?
#1 - - Charlotte:

Jaha okej :) Händer idag då?

#2 - - lisa:

det beror på , ibland har jag jätte brottom ovh då är det bra att få hjälp på en gång.

men annars gillar jag att lumka på min egen takt.

#3 - - Charlotte:

Oj de lät ju mindre skoj. Hoppas det går bra!

#4 - - Anonym:

Jag är ju livrädd med, och jag sa det. SÅ jag fick bedövnings salva (som hjälpte) och de var bara tjejer som jobbade där och dom var jätte försiktiga!

Precis så med kinden hade jag. Det blev lixom ett "hål" i kinden. Jag tror de kostade 500-700 något sånt, men jag blev bättre på några dagar så de var de värt!

Det går jätte bra med Cleo! Fast han börjar bli lite kaxig nu så han lyssnar inte alltid på oss när han springer lös, så nu e de koppel som gäller:)

Ska lägga ut lite bilder nu.:) kramar

#5 - - Jennie:

åh jag hatar när de kommer frsm direkt till en och frågar om man vill ha hjälp! jag ska lägga upp den i helgen om jag hinner, är iväg hela helgen o den är inte riktigt klad ännu så =) men det är tänkt på lördag isåfall eller söndag =)

#6 - - Jessica:

Nej det är sjukt störanade! Speciellt när man prövar kläderna i provhytten och de kommer och knackar på om man behöver hjälp eller smakråd...

#7 - - Lena:

jag tycker att när man går in i en affär ska man få kolla på det man vill se åså kan man ju gå och fråga dem som jobbar där ifall man nu vill fråga dem om något. jag gillar inte när dem är för på och ska hålla på å visa massa kläder. jag går ju till dem kläderna jag gillar :) fast ibland vill man ju ha mycket hjälp, men då ber man ju som sagt om det.

Till top