Idag, just nu och för ett år sedan

Vardag / Permalink / 8
Hehe lite skoj. Checka in den sexiga mössan nedanför haha. Man kände aldrig igen sina arbetskamrater när man inte jobbade, väldigt tråkigt. Avskydde dom där vita kläderna, mössorna och skorna. Det är ett jobb jag inte kan tänka mig igen. Men en erfarenhet det var det definitivt.

Ska pilla lite på en till bloggdesign utlottning nu. En ljusare än den förra =) Den andra går ut imorgon för er som missat det. Älsk sitter och nördar framför Call Of Duty 4 och nu har han beställt femman också. Skitungen haha. Så jag sitter här, med lurar i öronen och lyssnar på bra musik.

Satt och läste lite om USA valet. Det är ju inte folket som väljer president utan de väljer elektorer som i sin tur väljer en president. Tur att man inte bor där, usch vad krångel det måste vara och röster som försvinner mm.
#1 - - Monika:

Hej. Tror inte jag svara till dig innan? Jag är lite senil. :D



Men det är ju precis som du skriver, det är super enkelt att skaffa en katt när man flyttar för man inte vill vara själv. Men sen märker man att kattungen blir större och kanske börjar markera hemma osv. för den blir köns mogen. Och vad gör dom flesta då? Jo kastar ut den lilla katten i stället för att kastrera den. Hur svårt är det? Så fort katterna blir kastrerade så markerar dom ju inte revir mer. Men många fattar ju inte det. Dom kastar hellre ut den för då har katten blivit stor och "kissar" hemma. Man blir så ledsen på sådana folk. Då kan man väl lika bra skita i det från början tycker man.



Ha det super. Kram

#2 - - Monika:

Sen måste jag även säga att du har väldigt fin blogg och många fina foton. =) Gilla natur bilderna det är frost på. Härliga bilder. Får lätt gå ut på en foto runda så fort det blir frost här i skåne. haha.

#3 - - humorsajten:

Hej! Allt bra? Du vet väl om att vi har en tävling i våran blogg:) Spana gärna in den! Ha en bra dag!

#4 - - Linda:

ja det är roligt som tusan! men lite läskigt att få det publicerat utan att veta vad fotografen gör med bilderna =P



Jag måste dit nu och fota den bara för det! haha

#5 - - Emma:

wiiiiie :D då ska jag tävla!!

#6 - - BJERNHAGEN:

Åååh, after eight :) var massa länge sen jag åt det!

#7 - - Malin:

Sv: Ja de e ju helt sjukt och hel goa. Jag e mäktad imponerad när de kan hoppa jämnfota över mig typ haha.

#8 - - KAROLIN SVARAR:

HAHA ja eller hur:P

Till top