It's coold outside

Vardag / Permalink / 2
Glömde mössan när jag gick med vovvarna, får så hemskt ont i öronen när det blåser :S inte bra hehe.
Har inflammation i kinden också. En av mina visdomständer i överkäken växer rakt ut. Ja jag vet att jag måste till tandläkaren, vill inte. Avskyr tandläkare, vet inte om de har med att man ligger ner och det känns som att man inte kan ta sig någonstans. Men men snart får jag lov att ta tjuren vid hornen.

Fick lite klarhet av Magnus om IPRED-lagen också. Sverige är ett land av feghet :P som inte vågar stå på sig alls. Undrar fortfarande hur man ska få tag i alla technoremixer som jag älskar. Men sen tillhör kanske inte jag den gruppen som laddar ner flera gb varje dag heller. Men vi som inte vill vänta på Prison Break mm då?

Datorn låter iiinte bra. Måste lämna in den snart, men då sitter jag utan dator för älsks dator han fick från skolan är totalfreaky. Det är ju verkligen underbart att allting ska hända innan Jul :S och då blir det inga bloggdesigner mm på några veckor tyvärr.

Fortfarande.. Varför får så många andra bloggare gratisgrejor även fast de ALDRIG gjort reklam för den sidan?? Och jag VET att dessa bloggare inte köpt dom sakerna. Hur jag vet det kan jag inte säga tyvärr. Ja jag är avundsjuk som f*n..

Visst är väl Whisky söt, men grymt svår att ta kort på. 30 bilder och bara 5 st blev bra.
#1 - - Jennie:

söt hunden var :) Hoppas du får en trevlig lördag nu :) Kram

#2 - - TYSKUNGEN:

Fint. Jäklar vilken söt hund. Du har verkligen en trevlig blogg.

Kom gärna förbi en runda på min. Tror att du skulle kunna gilla den.



Kram,



Klaus

Till top