Kan man vara kär i en klänning?

Shopping / Permalink / 12
Är den inte bedårande?? Som en cupcake kände jag mig. Älskade den klänningen. Bara 299;- hos Ginatricot, tyckte jag var överkomligt faktiskt. Skulle vara så fin att ha på nyår, med ett pärlhalsband tight runt halsen som sedan hänger ner låångt över ryggen. Låter det inte fint??
#1 - - Mindy:

Så snygg klänning :)

#2 - - Victoria:

Vad fin den var, jättesöt...:)

#3 - - Anonym:

Jättefin klänning härlig färg

#4 - - Mindy:

Blev den inköpt till nyår?

#5 - - Mindy:

Skönt när man finner något man blir helt kär i direkt o inplanerad till nyår...De tär helt okej med min..har inte blivit riktigt av med min förkylning...små jobbigt...

#6 - - Lina:

Skit söt klänning

#7 - - Mindy:

JA nu får man tänka för två inte för en..så det gäller att äta vitaminer o bra mat så jag mår bättre o bebisen får bra näring..

#8 - - Emely:

Jaa vissa är lite mer känsliga vid fullmåne. Oftast gör det att man har svårt att sova. Inte alla som tror på det men :P Jag gör det iaf :)Självklart kan man bli kär i en klänning :)

#9 - - jenny:

ja den var skitsnygg!! jag älskar rosa=)gud människa! vilka snygga designer du gör på din blogg, den du har nu är gryymt fin är sååå avundsjuk!

#10 - - malin:

den var verkligen super fin! åh, ska se om den finns att beställa med! Ha en fin fredag, hoppas din farfar kryar på sig. kram

#11 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

Gaaah suuuper fin:D

#12 - - Alisa -[Amor Vincit Omnia]-:

oooh ja men den var super fin:D Lite sådär bakelse aktig hehe:D

Till top