Kvällning hemma hos oss

Vardag / Permalink / 2
Pillat lite med bloggen, riktigt nöjd igen hehe.

Kollar på SOS Gute. Den som kör omkull med MC:n. Bara en sak, SKYLL DIG SJÄLV. Pappa såg han i somras och de körde som en idiot på bakhjulet. Vissa är det verkligen inte synd om helt enkelt. Olyckan inträffade på vägen innan man svänger in till Smågårde, på vägen mot Tofta Camping.

Imorgon kommer äntligen älsk hem igen, sent men skitsamma, han kommer ju hem iaf. Måste handla imorgon också, usch vad tråkigt men men. Godissugen och har inget hemma just nu förutom lite B&J glass hehe imorgon blir det Juleskum och Kinderägg som får följa med hem, tillsammans med lite Julmust. Gotti..




Har skrivit till Aftonbladet nu faktiskt om arbetslöshetsersättning. Tänkte om de kunde kolla om det är samma regler på andra a-kassor som på Livs att de bara får gå bakåt ett år för att kolla hur mycket man har jobbat och om man har rätt till ersättning. Hoppas verkligen de tar upp liknande fall som mitt. Sjukt att jag faktiskt nu är TVINGAD att få pengar från a-kassan när jag hade mer från Försäkringskassan. 2000 kr gör en enorm skillnad. Och dessutom en avgift på ca 500 kr. Håller tummarna iaf att de blir lite intresserade.
#1 - - NAVAS:

Tycker du att jag e lik Eva Longoria? :)

Hoppas din dag har varit bra!

Kram Sofia

#2 - - Maria:

Nej, jag kan verkligen inte tycka synd om honom... Köper man aktier, tex, så VET man att man kan förlora ALLT, men även vinna hur mycket som helst... NU står det inte i artikeln vad detta gällde, om det var aktier eller nåt annat, men alla som köper aktier(och liknande) borde veta att allt man äger kan förloras...

Till top