Många tankar som inte får svar..

Candis / Permalink / 4
..utan bara mer frågor.
Varje dag tänker jag på allt som hänt under 2 år. Svärfar försvann, Fia försvann, Conny råkar ut för något INGEN 24 åring borde kunna råka ut för. Och det får vi reda på genom en blogg. Tänker på Jonna, Connys flickvän. Hur hon måste känna och tänka varje dag. Saker och känslor som berör andra mer än en själv borde man inte skriva om i en blogg. Jag tänker inte skriva om vad som hänt Conny överhuvudtaget, just för att det inte angår mig och jag vet hur förbannad jag själv skulle bli om något hände älsk och folk skrev om det. Jag bara hoppas med hela mitt hjärta att han kommer bli som vanligt igen.
Farfar åker in och ut från akuten, så gott som varje vecka. Känns hemskt när man bor så långt bort och inte bara kan åka hem hur som helst.
Allt glider en ur händerna, man kan inte styra någonting, verkligen ingenting. Man är så hjälplös.
Varje dag funderar jag på om jag har rätt att sörja, när jag inte kände henne så länge. Så fort man skriver något, eller gör något så känns det som att andra försöker "bräcka" en genom att skriva något ännu längre, eller ännu sorgligare. Man skriver och bara någon dag/timmar så skriver någon annan något. Jag tvingar ingen att förstå, för det vet jag att de flesta inte gör. Men det är såhär det känns och det känns verkligen fel.. Tänker på henne varje dag, men vill inte skriva om det längre.

Pappa skickade bilder på farfar idag =*( våran älskade farfar.
#1 - - Johanna:

Det sa jag också, men han hänvisade till lagen.

#2 - - sanna:

Tycker du kan skriva till personen i fråga istället för att skriva massa onödig tjafs här.

#3 - - malin:

jag är vän med Jonna Röös,har inte hört exakt vad som har hänt hennes Conny eftersom vi inte träffas så mycket längre men tänker på henne! Känner du dom också?

#4 - - Schnitzel:

Klart du har rätt att sörja. Du har all rätt i världen att sörja vad du vill. Älta är en sak men sörja måste man få göra. Annars går man under.

Till top