Måste man verkligen sova??

Vardag / Permalink / 6

Eller kan man klara sig ändå? Jag vet att det är ingen idé att gå och lägga sig nu, kommer ändå bara ligga och vrida mig till klockan blir runt 2-3 på natten. Hade velat ta kort på månen, men den är för långt åt vänster så kan inte se den i fönstret. Typiskt.

Glömde bort att ringa det förbannad ams också, fasiken. Sitter och tänker på det när jag gör något, ute med hunden och duschar och sen glömmer jag bort det. Hjärnan blockerar det totalt.

Måste köpa en sån där godisboll till hundarna, fylla med godis och låta dom aktivera sig lite här hemma. Får bli en julklapp till dom båda två, små sötisarna.

Nej kryper i säng ändå, måste väl kanske hinna sova lite granna innan de kommer imorgon och härjar på balkongerna igen, hemskt.. Får kika på Newlyweds som alltid när älsk är borta. Favoritserie helt enkelt.

Hahha kolla videon till Laser Inc - Det Var En Gång En Fågel. Ser ni vilken film det är?! Den gav mig ett gott skratt ikväll..
#1 - - S t y l i s s i m o - Fifi:

Tack för den. Det behövdes såhär på morgonen när man är sen till jobbet :)

#2 - - Frida:

Haha, kul film x)

Fin blogg föressten (=

#3 - - Schnitzel:

Påminnelser i telefonen som man lägger in när man kommer på att man ska göra något är väldigt behändigt ;)

#4 - - Emely:

Hoppas du kunde sova någonting inatt! Jag brukar också ha väldigt svårt att sova, speciellt när det ä fullmåne av någon anledning!

#5 - - Angel:

a night at the roxburry

#6 - - Angel:

ler den filmen är underbar

Till top