På min önskelista

Shopping / Permalink / 8
Denna ligger etta på min julönskelista just nu. Finns inte i sverige tyvärr, meeeen jag vet vart man kan få tag i den ;) I wan't it.. NU!!
#1 - - Pernilla:

Sv: Ja absolut. Klart jag kommer vara med under operationen, jag "jobbar" jue där=)

Men det är nog skillnad att se när dom skär i ens egen bebis, än ngn random hund.



#2 - - Jennie:

jag kommer inte tappa synen utan kommer se sämre (å jag har superbra syn)men detta ska också komma tillbaka säger dom. litar inte så mycket på dom för tillfället. jag äter tabletter för att förra året i december vaknade jag upp med något som liknar "blåmärken" över hela benen och armarna och likadant veckan eefter. åkte in till akuten och där fick jag reda på att jag har en väldigt ovanlig och allvarlig reumatisk blodsjukdom. så nu är jag inne på 3e behandlingen och dom tror inte att denna heller hjälper då jag fortfarande är jättetrött. och till 99% tror dom inte att jag kommer bli piggare. snart har det gått ett år och fortfarande har dom inte kommit på vad dom ska medicinera mig med och har även bytt sjukhus och specialister för dom andra kunde inte göra mer.



Misstänkte det, min mamma har en golden och en jack russel nämligen. =) ska slänga upp en bild någondag så du får se dom =)

#3 - - Dress Like a Princess:

Åh den måste jag lukta på nån gång :)

#4 - - Ida Hasselqvist:

:D Hoppas allt är bra med dig!

#5 - - Dress Like a Princess:

Aah då förstår jag.. Då lär den ju lukta gott iaf!

#6 - - Sis:

Mja, inte så snöig och kall som jag skulle vilja :/

#7 - - Jennie:

det bara dök upp. jag va fullt frisk innan o vaknade bara upp med dessa märkerna. jag vet inte riktigt vad som händer har inte frågat så mycket om det faktiskt. jag vill bara bli piggare det är det enda jag frågar om för tillfället. ingen fara, jag är rätt öppen med min sjukdom för jag vill inte att folk ska tycka jag är tråkig o bla bla i med att jag är så trött och inte är mig själv.. då är det bättre o berätta som det är =)

#8 - - Sara:

fasen va snygg flaska :)

Till top