Problem med Hotmail..

Candis / Permalink / 4
Är det fler än jag som inte kommer in på Hotmail just nu????

Ska ta vovvarna på promenad i "snöovädret". Vet inte riktigt om det är snö, men det blåser och vitt kommer ner så hehe, det boorde vara snö!



Nej hotmail funkar inte alls för mig. Tror de beror på min dumma dator. Kan ju som sagt inte öppna eller ladda hem Messenger heller så. Ska ringa Elgiganten idag och höra om de kanske kan ta in min dator även fast den är köpt på PC-City. Hoppas hoppas. Får blinka med ögonen genom telefonen haha. Skulle ju vara perfekt om den fick vara på lagning nu i veckan så den är fit for fight när vi kommer hem igen.

Ska våga mig upp på vinden idag, scary, och hämta lite julesaker, pynta lite innan vi åker imorgon. Ska bli så skönt och komma hem till kära Dalarna igen faktiskt. Har inte varit hemma sen vid Midsommar om jag inte minns fel.
Men det ska inte bli roligt på onsdag :*( begravning. Har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Hatar sånt här.
#1 - - Anna:

Jag kommer in på Hotmail :)



Här har det snöat hela natten, men nu snöar det inte längre :p

#2 - - marcus:

Jag kommer in gallant på hotmail..

Det handlar bara om att ha en internet anslutning.



Har du det? :)

#3 - - Maria:

Hej gumsan..:D

Han är från Bosnien i grund o botten. Bor i Sverige i 1 vecka till men flyttar sen till Norge. Orkade inte vänta tills dess för att se honom så tog en snabbvisit till han...:D

Har aldrig känt så starkt för någon innan. Vill bara skrika ur min lycka.:D Haha, gud vad jag babblar.



Jag tycks visst bara falla för killar om är födda 81.



Haha, låter jag fjantig?



Puss o kram..



BTW, sååå fin din blogg har blivit...

#4 - - Maria:

Han är snäll mot mig.. Men med min tur så vet man ju aldrig.. nej, nu ska jag inte vara negativ.:D Hehe trött på mitt psykiskt-störda beteende.



Vi träffades på en fest i sthlm för länge sen.. Snackade lite och så men inget mer hände. Hade kontakt ibland. För några veckor se tog han konakt med mig igen. Det bara klickade.



Vi snackade i telefon varje kväll och skickade massa sms. Det kändes som vi hade känt varandra hela livet. Sjuk jag vet men romantiskt.:D

Han skulle komma till mig den 5 december men vi orkade inte vänta.. Så nu sitter jag i vänersborg och ska åka hem imorgon. Snabbvisit men ville ju verkligen träffa honom igen. Vill verkligen ge honom allt.



Vet inte vad mer jag kan säga. verkar lätt bli massa babbel när man är kär.. hahah



Jag tänker ofta på dig gumman ska du vet, även om vi inte pratar så ofta..



Puss o kram..

Till top