Rökare...

Gnälligt / Permalink / 5
Ni är f*n de mest själviska av människor! Inte alla men 90 % av er tänker bara på er själva. Iofs kan jag förstå att ni inte bryr er i någon annans hälsa när ni skiter i er egen!!
Fattar ni inte att röken åker in i butiker, trapphus mm när ni står precis utanför och bolmar?! Ni tänker inte längre än ciggen räcker! Bara ni får i er giftet och nikotinet. JAG har ingen lust att få ont i skallen, lukta rök och få dåliga lungor pga av erat val. Man skulle nästan gå och rapa eller fisa er rakt i fejset för så jäkla äckligt är det. Men då blir det ofredande, j*vligt konstigt tycker jag!
Hur svårt kan det vara att bara gå 5 meter bort?!
Det är äckligt..
Börja snusa eller nåt, det påverkar inte oss andra iaf.

Måste vara hemskt trevligt att lukta som en inrökt kärring. Och försöka dölja det med parfym gör det hela ännu värre!

TÄNK längre än näsan räcker nästa gång, det finns faktiskt vi som väljer att INTE lukta skit varje dag, som är allergiska mm.

Förlåt men blir så trött på människor som man måste tränga sig förbi som står utanför porten, som röker i hissen, i trappen mm. DET ÄR VIDRIGT..
#1 - - sanna:

Nej, men hon sa de för hon tycker att de är precis samma sak.

Så folk borde inte äta kött om de klagar på henne som bär päls!



Jag gjorde också ett inlägg, detta bör inte hållas tyst!

#2 - - Anonym:

svar: hehe aa det skulle man testa! vem tror du åker ut från idol?? jag håller med dig. rökare är blää!

#3 - - Louise:

Jag håller med dig! En gång kom en tjej och satte sig jämte mig i en busskur, hon vände sig liksom emot mig och blåste ut alla sin äckliga jävla rök! DET var vidrigt!

#4 - - Katarina:

Här säger ja emot! (rökare som jag är)

Förstår precis din syn och vad du menar, men tänk på att inte dra alla över en kant.

Jag röker inte i andras sällskap om dem inte tycker att det är ok. Och är jag tillexempel på stan så går ja hellre undan än röker mitt bland folkmassan!



JAG mår dåligt vid tanken på att andra ska andas in min utblåsta rök, så tänk på hur du använder orden för det är inte ALLA rökare som "inte bryr sig om andras hälsa" då jag vet flera som inte röker bland folk!



Så ja, om jag som rökare nu inte tänker längre än ciggen räcker(din åsikt), så lär ju du som ickerökare inte tänka längre än näsan når (min åsikt)



Jag kan åtminstone sätta mig in i din situation och förstå hur det är att vara icke rökare, du verkar inte vilja se att rökare, precis som ickerökare är olika individer, så då undrar jag VEM är det som tänker igentligen?

#5 - - Katarina:

Märkte nu att du skrev inte alla men typ 90 %.

Men ja tror inte ens att de är så många, med tanke på att vi i Sverige är nog typ bara 1/10 del. :)

Till top