Stormen fortsätter

Vardag / Permalink / 2
Varit på ams nu, de har avskrivit mig från Jobbgaranti för ungdomar, för att jag uppfyller nya villkor hos a-kassan?! Vad nu det handlar om det kan man undra för när jag ringde dit, om ni minns, så sa dom att jag INTE uppfyllde något och att de räknade och det fattades ändå 1 månad?! BESTÄM ER. De på ams hade inte varit med om att någon på Jobbgarantin uppfyllt nya villkor hos a-kassan, haha känner mig special. Vill inte gärna ringa dit, bara en massa griniga klimakteriekossor som sitter där i telefonen, man försöker vara trevlig och snäll men får bara snäsiga svar tillbaka.
Men vi kan ju hoppas att jag uppfyller så jag kan få arbetsrelaterad ersättning, det skulle underlätta avsevärt för älsk och mig, eller mest för mig hehe pengar har vi ju, men jag vill inte leva på älsklingen.
Ska ändå prata med en utbildningsvägledare, kika vad som finns och om hon har några tips.

Köpte STORPACK med den där Palmolive Cherry Blossoms idag.
Den är ju så underbar. Har ni inte köpt den måste ni nästan göra det.

Ni kan fortfarande vinna designen längre ner på sidan.. 4 timmar kvar nu =)


Ligger en trött liten skitvovve bredvid mig nu, varm och go. Han orkar inte hålla ögonen öppna hihi.
#1 - - Johanna:

Kom precis hem. Ska inte göra något speciellt idag. Det är så tråkigt väder, så det blir väl att blogga lite. Tända lite ljus och mysa som vanligt. Sitter nu och glor på en gammal julkalender, Dieselråttor och Sjömansmöss =) Du då, i din ensamhet?

#2 - - Karin:

ååå så söt

Till top