Upp och ner, hit och dit

Vardag / Permalink / 2
Ringde Bik Bok idag. Nej de skulle inte anställa någon pga lågkonjukturen just nu. De hade dragit ner massor, men hon hade gillat det hon läste om mig och hon ville att jag skulle ringa i Januari igen och höra. Förhoppningsvis har ekonomin vänt och de börjat anställa. Den kom ju lägligt den här ekonomikrisen. Det enda positiva är att det är nu man ska köpa lägenhet som man sedan säljer dyrt när ekonomin har vänt till det bättre!! Men men bara att kämpa vidare.

Pillar på Emmas design också, haha blev nästan sugen på att ta den själv för jag tyckte den blev så himla fin haha =)) känns superkul iaf!! Så vill ni ha en design så finns jag här, bara att säga till.

Skulle det inte vara skönt och ha en egen tvättmaskin? Hemskt att åka ner 11 våningar, sen upp igen, fram och tillbaka och stackrarna som får tvätta sina kläder i de maskinerna som vi använt hehe HUNDHÅÅÅÅR och det går inte bort. Förlåt alla. Funderar på om man kan raka Zamme =P haaha. Och ja jag skojade där om ni inte uppfattade det.

Hungrig, det kurrar i magen min.
#1 - - Karin:

fin vintrig header du har nu:)

#2 - - Viktoriae:

Sv: Jag känner mig så hemsk, jag städade inte! Men det hade varit väldigt skönt att ha en tvättmaskin här i lägenheten, vi har iaf plats för den om inte annat!!



Himla trist det där med jobbet :( Och jag tycker också den här lågkonjekturen INTE kom lägligt alls för min del heller..:/



För övrigt så frös jag till lite när jag såg din header, haha! Den är jättefin men åh vad kallt det ser ut.;)

Till top