Rubrik???

Vardag / Permalink / 2
Älsk kikade på min visdomstand idag hehe "Men älskling den där måste du ju dra ut". Jo I know. Men håller med honom att det faktiskt är skönare att dra ut en tand än och borra i den.
Har dragit ut runt 5 tänder förut och visst det knakar och är obehagligt men inte alls lika obehagligt som att borra. Avskyr ljudet av borren, ilande. Nej fy fasiken. Har ju dessutom EN TILL som växer likadant som den första. Problemet är att jag inte kan se den för när jag gapar så täcker käkbenet tanden.
Men om man tänker såhär. Kan de göra lyckade hjärnoperationer så kan de nog dra ut en liten tand.
Men usch, vill inte, men det måste göras nu. Innan det blir inflammation i käkbenet vilket kan leda till hjärnhinneinflammation hur lätt som helst. DET är avskräckande nog!

Sitter som vanligt och kikar runt lite överallt på bloggar. Hämtar ideér till designer och vissa sidor är verkligen sjukt snygga.
Samtidigt blir jag sugen på att ändra min egen haha men just nu gillar jag den väldigt mycket, Sara-stil över sidan helt enkelt. Men lite finslip kommer det bli.

Skimmning har upptäckts på ICA Maxi i Allum också, i kassa 2 tydligen. Känns ju väldigt trevligt. Inte. Undra hur de har fått dit det egentligen. Jag menar, det är ju folk där konstant, de har så gott som alltid den kassan öppen.
Borde inte vara möjligt men det är det tydligen.

Har hjälpt Petra med bubblor i kommentarerna också :) hoppas hon blev nöjd.
#1 - - SHORTY:

Tack tack, blev supernöjd verkligen! skrev just om det i min blogg, såg sedan att du också skrev om mig, hihi.



Tack för tusende gången =) ha en fin kväll!



Kramar Petra - supernöjd ;P

#2 - - SHORTY:

Sv; Aw vad gulligt sagt! =) Tack tack detsamma =) du gjorde min kväll med, den blev inte som planerad. Det bästa med "bloggosfären" är alla underbart trevliga människor man stöter på =)...vink vink...



nej ush, försöker tänka på annat =/ den ska nog gå över!



Kramar Petra

Till top