Kväll i Partille

Vardag / Permalink / 8
Dags för Boston Teaparty haha måste ju se hur det är och vara full på jobbet haha. Hahahaha sitter med pluntan på Kristallen på Berns!

Nu börjar min andra visdomstand på högra sidan skära in i kinden också. Så nu har jag två ondingar. Herregud, det här kommer verkligen bli dyrt..

Men herregud på fyran var det ett program ikväll. Bebisen åt hamburgare och pommes fritt. Bebisen är inte ens 1 år. Vilka j*vla föräldrar. Farfarn till bebisen väger runt 500 kg och så sitter hans dotter och matar bebisen med skit. Man har sån lust att bara säga SKYLL ER SJÄLVA OM NI VÄGER SÅ FÖRBANNAT MYCKET. Ändra vanor till att börja med kanske?!
#1 - - Yonna:

Såg det programmet.. fattar inte vad dem tänker med, stackars lilla barn!

#2 - - ida:

Wooooow, jag verkligen älskar din design.. har du gjort den själv ? hur hittade du in på min sida =)



tack för kommentaren, ja.. visst var mössan sööt =)

#3 - - ida:

gör du designer till andra? =)

#4 - - emily:

Hahaha tack! Det är kul att det går hem!

#5 - - ida:

ååh, jag hade gärna låtit dig göra en ny design till mig, men jag behåller nog min gamla då jag tyvärr inte kan prioritera att köpa en bloggdesign eftersom att vi har fyra barn i hushållet och vi för tillfället lever på socialens existensminumum då både jag och min man är långtidssjukskriven.. =) tyvärr... de är inte det att jag inte tycker dina designer är värd att betala för för att dom är UNDERBARA.. finast av alla ju =) men de handlar om prioriteringar och ja kan tyvärr inte prioritera annat ön barnen nu vid jul och de.

#6 - - ida:

ursäkta att jag skriver tusen kommentarer ;P men jag vill bara säga att jag lagt till dig bland mina länkar för din blogg måste jag besöka ofta .. den föll mig i smaken .. =) har tittat runt här hela kvällen nu ;)

#7 - - ida:

hur i hela friden kan man få en bild rund så där fint i photoschop? eller hjärtformad eller nå ???

#8 - - Dress Like a Princess:

Aw så söt vovve

Till top