Vad ska man hitta på?

Vardag / Permalink / 7
Regnar ute, som alltid. Trodde faktiskt det skulle bli snö idag för det var så kallt ute nu på morgonen, men icke, bara regn. Hmm när brukar första snön infinna sig här i Göteborg egentligen?

Funderar på om man ska slänga i SATC och kika på. Men de borrar fortfarande på balkongerna, vet inte om man kommer höra så mycket.
Kanske skulle pynta lite? =P haha.
Sitter på sidan Stayfriends och surfar runt lite. Rätt skoj sida, men föredrar nog tyvärr Facebook.

Lee Stafford har kommit ut med en ny serie som heter BLING
- allt för partyhåret. Är en äkta Stafford älskare. En i den nya serien heter Wake Up Call, en "hårparfym" som fräschar upp håret och innehåller en effektiv doftneutraliserare. Denna måste man ju prova! Finns hos Kicks skulle jag tro.
#1 - - Anonym:

du får verkligen ursäkta mig, jag skyller på att jag är sjuk. Jag kan inte läsa kommentarer idag.., haha. det kan nog kanske bli lite svårt att få ledigt, kanske på julafton, men ja jag håller tummarna att du får jobb, och en till tumme att du får träffa dina föräldrar!

#2 - - Anonym:

tack det ska jag göra! känner mig bättre på dagarna med på morgnoarna och kvällarna är det jättejobbigt. Dumma förkylning! Har du någon bra idé vad man kan göra när man är hemma och är sjuk, ja förutom att vila en massa då. Just nu tvättar jag och syr gardiner..hihi..

#3 - - Anonym:

jo iofs så har ju jag suttit vid datorn ett tag nu. Borde stänga av den! Men du ha en toppen dag! Vad du nu än ska göra! kram kram

#4 - - SMÄM:

vad jag hörde, från min kusin idag, så snöade det i västra götaland i morse. det är nog bara en tidsfråga tills det kommer till gbg.



tråkigt med din farfar. man får vara glad åt de fina stunder man hade tillsammans när de fortfarande levde.

#5 - - ♥Blondiie♥:

Den verkade ju skitgo i hpret, måste jag kolla in, tur det snart är jul ^^

snön kommer typ i mars hahaha....

#6 - - Emma:

sv: haha jaa, det lönade sig för mig iallafall. men det ligger nog mycket tur bakom också ;)

#7 - - Madde:

Snön har kommit till falun! Men bara lite =( ska på med springskorna snart, blir en lätt match när det är is under snön... =) hoppas ni har det bra kramis!

Till top