Vaken alldeles för tidigt

Vardag / Permalink / 7
Konstigt det kan bli ibland. När älskling är hemma kan jag sova från tolv till elva utan problem, har gjort så hur länge som helst nu, men så fort han åker iväg, då kan jag inte sova. Vred mig till klockan två inatt och efter det vaknade jag med jämna mellanrum. Det måste ju vara någonting med att jag inte känner mig trygg när han inte är hemma här.
Skulle bara vilja gå och lägga mig igen, men då kommer jag aldrig kunna somna inatt.
Såklart när man inte kan somna så ligger man och tankarna snurrar runt runt. Ett tag kändes det som att någon stod och andades mig i ansiktet, blev kallt med jämna mellanrum. Bara inbillning antagligen, men det kändes väldigt mysko.

Så nu sitter jag här med en kopp grönt te och försöker vakna. Varit ute och kissat med Zammisen. Väldigt många som frågar om han är en valp?! Och när jag säger att han är 3 år blir de helt stumma. "Men han som är så sprallig och busig?" Haha japp tre år och fortfarande en sprallpelle. Man kan ju fundera när han kommer att lugna ner sin. OM han nu gör det. Väldigt speciell min kille, därför han är så underbar också!

Idag blir det till att inte göra någonting, kolla efter jobb, ringa a-kassan och bråka lite som vanligt.

Vill så gärna gå på Rascal Flatts Bang You Head konsert. Men de åker bara inom USA, väldigt tråkigt. Sen ska Jessica Simpson öppna för dom. Vill vill vill, keep on dreaming säger jag bara!

Vad ska alla ni som läser hitta på idag?? Berätta gärna vilka ni är, alltid skoj att hitta nya bloggar att läsa.
#1 - - Hang:

Jag går i skolan just nu, sen ska jag till sjukgymnasten!

Ha en bra dag! :)

#2 - - P U S S Y D O L L:

Sv; Taaack! Din med! Älskar färgerna ^^

#3 - - Charlotte:

Visst de kan jag göra :) Puss

#4 - - Anonym:

visst är det jobbigt att sova själv! Jag är så van att han min älskling brevid mig, men så fort han inte är hemma så har jag jättesvårt att sova. Hoppas det går bra med a-kassan! kram

#5 - - Sis:

Alltså det är svårt att förklara, men mer kall och vintrig då :) glöm ordet snöig

#6 - - sanna:

Självklart så är de ju så...

jag känner mig tryggare med staffan än att ligga själv.

#7 - - Sofia:

Rascal flatts är grymt bra! Har lyssnat på dem i 4 år nu:)

Till top