- F r e d a g -

Vardag / Permalink / 1
Älsk står och gör en vildsvinsgryta hehe nu innan han ska jobba och allt. Fredag och allt idag, så vad ska man hitta på? Mulet ute, kallt. Blir soffan, datorn och en massa struntspel idag igen hehe.

Nu har katt vs hund diskussionerna börjat igen. För det första kan jag inte förstå hur man kan säga att katter är mysigare än hundar? Alla djur är väl mysiga på sitt sätt. Tycker inte något djur är mysigare än något annat. Trevligare kanske men jaa. Skulle själv inte vilja ha ett djur som hugger en i handen när man kelar med det t ex, bara för att de har fått nog. Tänk om en vovve skulle bita en i handen för att man kliat dom på magen lite för länge, låter inte trevligt. Men som sagt, alla djur är mysiga, tycker det är dumt att sitta och jämföra vilket som är mysigast, bäst mm mm. Alla djur har sin underbara personlighet och alla djur borde få leva på samma villkor! Det är min åsikt iallafall.
Som Zamme liten, han kan ligga på rygg och få magen kliad i flera timmar, han får aldrig nog, eller när han ställer sig på bakbenen och klänger sig fast i benet på en, för att han vill bli kelad. Vad är det om inte mysigt?? =D Djur är väl för underbara, eller vad säger ni?
Men katt-hundägare kan inte samsas verkar det som..

Köpte några nya chips från Estrella idag, salt och vinäger, återstår att se om dom är goda hehe kan ju hoppas. Saknar fortfarande mina älskade Oliv Chips, gud de var ju sååå goda. Kunde äta ihjäl mig på dom. Förbannade OLW haha.

Nej ska hjälpa älsk så han hinner till jobbet sen. Puss
#1 - - Alisa:

bra fråga, hittade inte den men jag hittadwe andra Bioalkoholskaminer, de gick på över 3000 kr i alla fall, inte så hemskt farligt!

Till top