31:a Oktober

Vardag / Permalink / 2
Lillsis och mamma skickade mess nu på morgonen. Snön ligger på marken i Borlänge, det är nu man längtar uppåt och hem till mamma och pappa. Undra om de kommer komma någon snö här nere?!

Kunde inte somna om efter att älsk gick till jobbet så vid åtta knallade jag upp i tofflorna och tog mig ett glas av den nya favoriten Brämhults Hallondryck, har sett att många dricker den, fick ju lov att prova och jaaa, den är supergod, verkligen!!

Vet inte vad som händer idag.. Hmmm.. Ringde ams igår, precis som vanligt, varje torsdag. Han blev nästan sur på mig för att jag skulle ringa, så han skrev en notis till de på ams här nere haha, äntligen. Varje gång jag ringt har de frågat "Vad har du gjort för dumt för att förtjäna det??" Haha, lite småskoj sådär!

Glöm inte Design utlottningen lite längre ner nu också =))) Kan meddela att det inte är den enda jag kommer lotta ut, det kommer flera!!


De två första är mobilbilder som sagt. Men man ser ju att det är snö hehe.
#1 - - Milla:

sv: det blir nog lite svårt ^^

#2 - - Emma:

sv: åh, den väskan har jag haft i något år nu. köpte den på åhlens av alla ställen då, och fick den för ett riktigt bra pris eftersom den var den sista de hade kvar.förra året såg jag massor av sånna väskor innan jul, dock är ju de fyllda med "skit"-smink, heh. men det går väl att slänga/ge bort isf! ;)eleven har också några men de är ju lite dyrare där.kramis :)

Till top