Börjar ni kanske tröttna..

Vardag / Permalink / 3
.. på mitt tjat om lösa hundar?? Hehe för här kommer en till. Träffade en lös ute nu imorse. Så vi gick upp direkt till Akelius, de kan sparka ut folk som stör med musik men de kan inte göra något åt de lösa hundarna. Det är precis som om vi skulle klaga på störiga grannar och de skiter i att göra något. Älsk har suttit ett tag nu och letat ny lägenhet, men det är inte lätt inte.

Gillar verkligen Partille, mysigt område, mycket natur. Men det här området, hmm nejj. Precis fått reda på att de som har Närlivs här nere har lurat en av våra grannar på flera tusen kronor. De glömde sitt bankkort där en dag, sprang ner direkt när de såg att de var borta, kom hem igen och då hade de dragit över 1000 kr, gick ner igen och han säger att han bara skojade? Dum i huvudet? Och så har alltså idioterna där nere dragit pengar lite då och då hela tiden, småsummor, som tillslut blir stora. Händelsen är polisanmäld och de är kända sedan tidigare för sånt här. Varför låter man dom då öppna ett närlivs? Det är ju inte normalt någonstans.

Känner inte för att göra ett skit idag. Älsk har redan åkt till jobbet, hela dagen för mig själv. Usch..

Superkul att försöka söka jobb i Gbg nu också efter att Volvo har varslat. Ca 3000 pers ska ha nya jobb... Tror jag går och lägger mig under täcket med några glas vin och går in i dimman ett tag. Fy fasiken..
#1 - - Alisa:

Tack så mkt gumman, det betyder mkt!:)Kramar om hårt tillbaka

#2 - - Cristel:

tihi jaa hon är jättesöt :D

#3 - - Kärlekskrank:

Du e inte ensam om att vara rädd:



http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=450672

Till top