Cascada... SLUTA FÖRSTÖRA BRA LÅTAR

Gnälligt / Permalink / 3
Usch om det är någon "musiker" jag inte gillar så är det Cascada. Hon har nu förstört en av de bästa låtarna någonsin. What Hurts The Most med Rascal Flatts. Ge fan i säger jag bara... Dessutom är hon skrämmande lik Groove Coverage som också är favoriter till mig. Copycat..
Och kollar man på kommentarerna till Cascadas version syns det verkligen att många är förbannade. Hon får inte med känslan i låten alls som Rascal Flatts får. Låten försvinner i hennes remix skit. Nej usch förlåt hahaha!!!
Känns som att det är fruktansvärt lätt att vara musiker idag, bara att göra om en annans låt och ta cred för den. Visst jag lägger också ut remixes men i dom står det oftast vilka som gjort originalet också.
Nu tror ALLA att Cascada gjort den här men så är inte fallet. Ska sluta älta nu. Usch!!

Här är originalet. Älskar den, vissa låtar ska man bara låta vara och det här är en av dom!
#1 - - Malin:

Jag verkligen älskar orginalet lyssnar på den om och om och om i gen. Men när man festar kan jag inte lyssna på den tyvärr så då blir det cascada för den kan man festa till och blanda två olika delar blir bra när det gäller fest. Men smaken e ju som baken =) Kram

#2 - - Malin:

Haha så kan man med göra. Rascal flatts är grymma...kärlek! Ne jag har nog inte det, eller jag vet inte. Har lyssnat på så många av deras nu =)

#3 - - Anna:

Hade aldrig hört orginallåten faktiskt, men måste nog hålla med om att den är betydligt mycket bättre :)

Till top