Det blåååser

Vardag / Permalink / 0
Det smäller i vardagsrummet, viner i köket och i sovrummet, så det är vad jag legat och lyssnat på inatt. Snälla Akelius, bättre fönster istället för balkonger, man är ju inte ute där 7 månader om året ändåså. Sen om man tätar för att få tyst på vinet, så blir luften inne i lägenheten jätte kvav och tung, för lite luft ska ju komma igenom men fönstren är så gamla så då viner det ännu mer om man tar bort det *stor suck*
I Filipstad, ja fanns en sak som var bra, våran lägenhet hehe. Men då hade fönstren små luftluckor som man kunde öppna, man behövde aldrig ha fönstret öppet, bara luckan. Sånt borde de verkligen ha här också, så slipper man öppna fönstret och vara rädd för att blomkrukan ska falla 11 våningar och träffa någon i skallen haha.
Men utsikten här är underbar, speciellt på kvällarna när solen går ner.

Vädret idag:
Molningt, regnigt, dimmigt, blåsigt. Typiskt Göteborgsväder om jag förstått reportern rätt igår haha de pratade med en fotograf och han sa att Göteborgs baksida var just blåsten och dimman bland annat. Grymt fina bilder tog han också.

Sitter i varma sockor och sörplar i mig lite svartvinbärste och lite favorityoghurt. Måste ut med hundarna strax, nooooo. Uscha hehe.

Glöm inte svara på frågan Vilken är din favorit Ben & Jerry glass?
Till top