En liten bloggtorka idag

Vardag / Permalink / 7
Känner mig inte fit for fight, har inget speciellt att skriva. Ska försöka ta mig till ICA och skicka en parfym. Kika på Kicks om de kanske fått in några läppglans som stödjer bröstcancerfonden. Måste köpa mig ett par nya vantar också, har ingenting hemma. Köper nya varje år men tappar varje år bort dom. Börjar oftast med ett par, sen den ena av de andra paret haha. Köper alltid två pack hehe. Onödigt vetande. Men det måste finnas en vantevärld också för alla vantar som kommer bort haha.

Zamme och Whisky behöver gå in en kurs för ouppfostrade hundar. Det går jättebra så länge de inte ser en annan hund. Då stänger de av helt. Vi har provat locka med godis, leksaker, ignorera dom, lägga dom på rygg, vänta tills den andra hunden gått förbi, vilket inte alltid funkar för folk ska ALLTID stanna med sin hund och säga "titta dääääääär en voovveee". Skulle vara spännande och se om själva hundprataren skulle kunna fixa dom för vi har även provat hans knep och ingenting funkar. Man skäms. Speciellt när man ser en tjej med en boxer, hane. Hon har full koll men våra små är totalt urspårade. Vi som är dåliga ägare antagligen..
Men sen är det ett faktum att dom trissar upp varandra till tusen. Zamme är oftast den som börjar!

Gud vad jag är sugen på Bagels. Undra om jag ska prova mig på att göra några, tydligen krångligt men man kan ju prova =)

Tänk att det är första Oktober idag. Vart tog sommaren vägen? Badade ju inte en enda gång. Hemskt. Men det är ju också mysigt med hösten, kallt, stickat, underbara färger, nya dofter, varm choklad, tända ljus. Det är väldigt mysigt. Det är bara kylan jag inte gillar hehe. Vad tycker du är bäst med hösten?

Hoppas ni får en bra dag alla sötisar, hörs senare ikväll eller imorgon. Puss pusss

Ps. Glöm inte mina auktioner. Två mobiltelefoner ligger ute just nu =) Ds.
#1 - - Pernilla:

Sv: Jag skulle inte kunna bo så långt ifrån mina föräldrar.

Nej idag har det faktiskt inte regnat, men det ligger i luften.

Kramar

#2 - - Alisa:

Jag kan tipsa dig massor med Cesar Milan, jag har läst hans böcker och sett programen, hans tips hjälper en massa med sådana problem. Vi brukar ha det NU med Gizmo, han var itne sådan förr, men han morrar ltie sådär, så säger man till med ett bestämt ljud, inte "nej" eller "lägg av" utan ett ljud som man lärt dem är som ett nej, antingen ett knäpp med fingrarna eller "sscch"!



men jag rekommenderar stark Cecar Milan!

#3 - - Ida:

Vår vovvis är också väldigt intresserad av andra hundar när vi går promenad. Det som vi gjort är att ignorera alla "dåliga" beteenden och berömma (kanske ge godis, busa, få bära på en boll eller leksak etc.) när de beteer sig så som vi vill. Det tar lång tid innan det funkar bra, men när de lärt sig så sitter det! :)



Sedan ska man tänka på att man inte spänner sig när man passerar andra hundar, vilket är lättare sagt än gjort :P



Men oavsett hur hundarna betett sig innan i liknande situationer så ska man alltid tänka en bild i huvudet där de inte skäller, och att de passerar utan problem! Det funkar, Jag lovar :)



Och jag tror verkligen inte att du är en dålig hundägare!!!! Dina hundar verkar ha det bättre än de flesta! :)



#4 - - Johanna:

Hej gumman! Vet du jag känner igen mig, när jag är ute med min "idiot" =).Vi har också prövat allt.Varför ska små hundar vara så ettriga. Jag har också bloggtorka idag. Kram!

#5 - - Lisa:

fin blogg du har :)

#6 - - Kärlekskrank:

Min hund e precis likadan... kan vara hur snäll som helst i koppel när man går, men så fort en annan hund går förbi eller om han ser "nåt" typ hare, fågel, katt, hund... då skall han dit med en gång. Det e precis som världen runt i kring honom försvinner. Lyssnar inte på något... han ska bara fram å leka, nosa eller va han nu vill göra.

Jobbigt som bara den å man känner sig värdelös som hundägare.

#7 - - Alisa:

haha okii då förstår jag gumman haha:D Jösses, ibland är det lite tufft och man kanske behöver hjälp av någon proffessionel!

Till top