Ännu en hemmakväll avklarad

Vardag / Permalink / 7
Hittat en ny müsli som måste provas, Aktiv Müsli med kokos och blåbär, mummaaa. Måste helt klart till ICA imorgon och spana runt lite, kan ju hoppas att de tagit in dom.
Fanns även i smakerna:
  • Müsli- Hasselnötter & dadlar
  • Müsli- Havtorn & pumpakärnor
  • Müsli- Svarta vinbär & lingon
  • Müsli- Tranbär & aprikos
Kikat runt på massa olika bloggar ikväll. Sett väääldigt många som suddar över ansikten, näsor, munnar mm med svart. LAAME. Varför gör man det? Måste man se suuuperbra ut på varenda bild? Hänger inte med? Oftast yngre brudar som gör detta. Många har även headers med massa bilder och vissa näsor mm är översuddade med svart? Kan någon förklara detta fenomen för mig? Det gör ju inte bilden snyggare, tvärtom!

Bläää alla mysbyxor ligger i tvätten. Dämit haha. De senaste blev dyngsura nu under kvällspromenaden med vovvarna, det fullkomligt öser ner ute och blåser. Snart kommer en av rutorna att spricka låter det som. Vi är beredda iaf hehe Akelius borde verkligen byta ut alla fönster istället för att fixa balkongerna. Vissa av lägenheterna har fönster från när husen byggdes hehe. Hemskt..

Sökt jobb idag i Mölndal som lite alltiallo på ett företag som säljer Snow Slush och iskaffet Ice on the rocks bland annat. Garetta heter dom. Verkar vara lite skoj faktiskt och det är ju alltid någonting hehe tänk att vara omringad av dessa produkter varje dag. Nam nam!

Nu ska det bli pussande på min älskling, sen ska jag sova, sådeså!!

Älsk ikväll: "De e massa tööönt i sääängen naaa.." Den här bilden får ingen annan av honom, när han är gullig, larvig och pratar bebisspråk =D miieee. Min älskade Henrik!

Ojj hörrni, glöm inte vrida tillbaka klockan inatt också!
#1 - - Fredrik *Frisören:

sjukt snygg blogg du har!

#2 - - Louise:

*Åh, vilken fin design! Gosh! Gör du själv eller?



Den får jag nog ta och lyssna på!

Har aldrig hört den. :)



Allt bra med dig?



Puss!

#3 - - HannahSthlm:

Fin bild!

#4 - - susan:

sv; kan tänka mig att den gråa är skön ja :)



det du sa om bilder där näsan/munnen osv är övermålat med svart .. det verkar vara någon ny trend och jag förstår mig inte heller på den :p

#5 - - Anonym:

HA en skön söndag söta du :) kram kram

#6 - - Sessan is bride to be:

Snygg blogg =)



Jag är oxå inne på en tredje tattoo, men vet inte... vill ha på handleden men vågar inte och så ska jag jobba... hm... vart har du dina??

#7 - - Anonym:

Det är alltid kul att få beröm över något man är duktig på..Ha en mysig dag.kram kram

Till top