Fullmåne

Vardag / Permalink / 2
Att det ska vara så problematiskt att sova när det är fullmåne. Vid två gick jag upp och började försöka ta kort på den, såklart kom det moln. Vid halv fyra tittade jag på klockan sista gången och så försöka gå upp vid åtta, det är inte lätt. Så älsk ska komma och hämta mig vid tio, lämna CV i Lerum sen åka hem igen.
Men just att vissa är så känsliga för att sova vid fullmåne, det är samma problem varje gång för mig, kan inte somna alls fast jag är trött och sen sover man bort halva dagen för att man inte kunde somna.
Är er sömn känslig för fullmåne?

Mitt upp i allt är das p-piller slut, att man alltid ska se det när man ska ta nya. Himla skit hehe. Men fick en tid idag vid halv tre så det ordnade sig ändå.

Sofia....

Usch verkar vara väldigt kallt ute, brrr. På med stickat och vantisar och ut i kallan.



Nu har de äntligen satt upp lappar på ytterdörren att hunden ska hållas kopplad. Får hoppas att den lappen får sitta ett tag, för de rycks ner ganska så snabbt tyvärr!

En bild från inatt.
#1 - - Veronica:

Ed Hardy är en riktig tjejbutik också!! :) Hitta sjuk mycket snyggt som jag vill ha :) Men då är jag ett döskalle freak också :P

#2 - - Veronica:

Ja vet inga direkta svenska sidor, däremot ed hardys hemsida.. I Helgen hittade jag en butik här i sthlm där dom säljer kläder från ed hardy och andra liknande märken.. Så jag vart lycklig :)

Till top