God daaamn

Vardag / Permalink / 9
Trök trök. Kanske någon som vill jobba som SERVIS?? Hahaha nååågon?? Arbetsgivare borde kika över sina små annonser ibland. Hittade en annan som fotograf också, "du måste sluuuuuka modetidningar?" WHAT. Det var de sämsta jag har hört hahaha. Sluka modetidningar, herregud, man kan väl vara en grym fotograf utan att läsa tidningar? Tyckte det lät väldigt konstigt iaf.
En annan stod det inte ens vad man fick i lön? Neeheee, jobba gratis? Samma jobb som jag sökte och fick kan jag meddela, de skriver alltså inte ut lönen just för att då söker inte en enda människa. Stackars dom.. Men hade varit trevligt och jobbat i receptionen där, men men.

Nej ska ta och hämta en av de goda tre Ben & Jerrysarna som ligger i frysen. Hmmm vilken ska man ta? Caramel Chew Chew? Half Baked? Eller Brownie Fudge eller vad den heter? Hmm de blir nog Half Baked. Yum yum.

Vilken är DIN absoluta favorit B&J smak??
Tänkte nästan göra en liten sammanställning av resultatet sen =) så kom igen, sprid frågan vidare och skriv erat svar här..
#1 - - Johanna:

Måste få fingrarna ur och prova en, jag har ju aldrig smakat nån av dem. Lika grått hos er idag?

#2 - - teela:

jobbar du inte kvar på det där model-företaget som du fick börja på för ett tag sen :) `?

#3 - - Eda:

Jag tycker den med cheescake och brownies är rätt god..men jobbar mig igenom dom alla.

#4 - - diana:

fin heder

#5 - - Emma:

half baked är högst på listan just nu :) gud så god!

#6 - - Svägerskan:

COOCKIEDOUGH!!!!

#7 - - svägerska #2:

fossil fuel =)) mumma...

#8 - - Maria:

Jag har inte provat alla än, då det är nötter(allergisk) i många av dem, men just nu är min favorit Bohemian Raspberry!!! =) Mumma!!! Ska nog mumsa på en efter frukosten... =D

#9 - - Sandra:

Mina favoriter är

One Cheesecake Brownie & Cookie dough :-P

är Half baked god? har inte hunnit prova än..

Till top