Godnatt på er

Vardag / Permalink / 4
Jag vill ha vår och körsbärsblomster överallt igen. Vill tatuera mer på kroppen. Lätt en hel sakura ranka på låret, utan tvekan, guuuud vad snyggt. Tål att tänkas på.
Blev sugen på att ändra bloggen igen hehe, till nåt med körsbärsblommor som vanligt. Favoriter!! Nåt mer stilrent, blir aldrig nöjd hehe men det är de som är skoj också att man kan ändra sin egen sida hur man vill, iaf det man förstår hehe. Ska nog sätta mig och försöka lära mig koder mer faktiskt, skulle vara skoj. Då kanske jag kan börja göra fler designer till andra, vad sägs om det? Vill kunna mer inom det området innan jag ger mig in i det.

Hittat en ny rolig blogg också Foto by Fjun. Tar grymt snygga foton och har en grymt snygg tatuering på armen och ryggen. That we like!

Vet inte om alla kanske inte sett det men Ginatricot har ju öppnat webshop. FARLIGT!! Det är inte bra för oss stackare som är arbetslösa och inte har några pengar alls. Fuck fuck fuck.

"Bääääääbis, va ä mina tuddar o mitt glas fatteeen? Hallooooooo.." Invalido i sovrummet ligger och jämrar sig hihihi. Älskar honom så mycket, mitt lilla mongo. Imorgon har vi faktiskt 4 år och 2 månader, sådeeesa. Hehe egentligen har vi 4 år och 4 mån men vi räknar bort de 2 månaderna som vi var ifrån varandra så. Love love love.

Puss på er, sov så gott!

Gillar den här bilden, inte körsbärsblommor dock, men nästan! Kan ju önska hehe.
#1 - - Emma:

Tell me about it. Sitter och surfar runt där nu, jag som skulle spara ;)

#2 - - Emma:

Verkligen! Hemskt.. Sorgligt.. Starka ord som ändå inte kommer i närheten av hur man känner i hjärtat. Och om jag känner såhär, måste du känna den 100 gånger mer eftersom du vet hur det är att förlora en nära vän. :'(

#3 - - queenpeach:

wow vad länge ni varit ihop:) hoppas du får en bra helg!Kolla gärna in i min blogg och webshop :D

#4 - - alec:

gud vad jag bara blev helt jävla kär i din blogg

Till top