Jamie Lynn Spears gravid? Hmm skulle inte tro det

Kändisar / Permalink / 4
Man ser verkligen vilket inflytande media har på folk. Jamie är inte gravid som det står i alla tidningar, som vanligt har de inget vettigt att skriva om och om man googlar på Amning Preventivmedel så får man upp väldigt intressant information och vem vet, de kanske stämmer:

Amning ger ett bra skydd mot graviditet om dessa kriterier är uppfyllda:
  • Full amning, barnet får inte någon form av tillägg. Därefter bara om tillägg ges i form av ”smakportioner” efter amningen.
  • Kvinnan inte fått tillbaka sin mens efter förlossningen.
  • Det har inte gått mer än sex månader efter förlossningen.

    Bild från Dailymail
#1 - - Sanna:

Men jag kan aldrig tro att katten kom springandes och hoppade på hunden och bet den?

Eller hur?



De bits om de behöver de..

#2 - - Rebecca:

Men oj vilka snuttiga hundar du hade :) Verkligen supersöta!

#3 - - Anna:

Okej då kanske du inte var allergisk mot det då ^^



Jadu. Det börjar bli en rätt lång lista, men för att nämna det i matväg så är det: Alla nötter, äpplen, päron, nektariner, gluten, soja, bananer, är lite känslig mot morötter. Listan kan tyvärr göras längre också. Sen är det allt pollen som finns ute och alla pälsdjur utom kaniner och kor. Känns lite lätt hopplöst att vara allergisk mot så mycket.

#4 - - Maria:

Man kan mycket väl bli gravid även under tiden man ammar... En bekant till mig UPPFYLLDE ALLA dessa kriterier som du skriver om, å blev ändå gravid, mindre än 2 månader efter förlossning!!! Hennes 2 barn kommer gå i samma klass i skolan eftersom första barnet föddes i januari och det andra i december...



Huruvida om Jamie Lynn är gravid eller inte tänker jag inte svara på, det skiter jag i, jag ville bara säga att man KAN bli gravid trots att kriterierna uppfylls...

Till top